Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Opleiding heftruckchauffeur reachtruckchauffeur regio Schiphol

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 19 november 2018
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1557 - 2249 per maand € 9,00 - 13,00 per uur
Vacaturenummer: V-0022193

Over de functie

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere toppers die een opleiding willen volgen via Manpower Logistics Academy in de buurt van Schiphol.

Jij droomt van een baan in de logistiek en het liefst als heftruck en/ of reachtruck chauffeur, maar je hebt nog geen kans gehad om een certificaat te behalen en in deze functie aan de slag te gaan. Die kans bieden wij jou nu door een certificaat te behalen bij het opleidingscentrum van Manpower. Dus wil jij jouw baan in de logistiek uitbreiden met het besturen een vorkheftruck-, reachtruck of klein intern transport? Lees snel verder om meer te weten te komen over deze opleiding!

Wat houdt deze opleiding in en wat betekent dat voor jou?
Je behaalt in drie dagen een certificaat waarmee je daarna bij een van de opdrachtgevers van Manpower kunt worden voorgesteld en in jouw droombaan in de logistiek aan de slag kunt.

Concreet betekent dat:

 • De kans om je certificaat te behalen voor het besturen van een vorkheftruck, reachtruck, EPT, stapelaar en/of  de lage- en hoge orderpicktruck.
 • Na het behalen van je certificaat gaan we aan de slag om voor jou een passende baan te vinden

Werktijden
Met deze opleiding ben jij drie dagen bezig. De lesdagen zijn van maandag tot en met woensdag of van dinsdag tot en met donderdag.
 

Over het bedrijf

MLA, oftewel de Manpower Logistics Academy is hét opleidingscentrum voor logistiek Nederland. Bij de MLA wordt onze kennis van de branche samengebracht met vakmanschap. Het doel is dan ook je op te leiden, zodat je daarna direct aan de slag kunt bij één van onze opdrachtgevers. Hierbij staan vakmanschap en veiligheid centraal!

Met de Manpower Logistics Academy bieden wij jou een mogelijkheid om jezelf te kwalificeren voor interne logistieke ‘transport’ vacatures. Binnen de Manpower Logistics Academy vindt de selectie, training en certificering plaats van geschikte kandidaten. De lokale Manpower vestiging maakt vervolgens de match tussen jou en één van onze opdrachtgevers.

 

Functie-eisen

Wat breng jij mee om voor deze opleiding in aanmerking te komen?
 

 • Jij beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau   
 • Jij wilt heel graag binnen 3 dagen je certificaten te behalen
 • Jij hebt bij voorkeur ervaring als logistiek magazijnmedewerker (geen harde eis)
 • Jij bent voor je driedaagse opleiding 40 uur per week beschikbaar, daarna is het afhankelijk per opdrachtgever hoeveel uur jij beschikbaar moet zijn
 • Jij bent bereid om naar Schiphol te reizen voor je werk
 • Jij woont bij voorkeur in (de omgeving van) Schiphol, bijvoorbeeld in Hillegom, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer of Amsterdam

 
Let op! Wij weten nu nog niet bij welke opdrachtgever jij eventueel aan de slag gaat. Daarom kunnen wij nog niet de exacte functie-eisen benoemen.
Het is in ieder geval belangrijk dat jij:

 • flexibel inzetbaar bent qua werkuren
 • bereid bent om in ploegendiensten te werken
 • bij voorkeur de Engelse taal beheerst
 • in staat bent om fysiek zware werkzaamheden te verrichten
 • in staat bent een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen
 • in het bezit bent van eigen vervoer om op de werklocatie te komen (fiets, brommer, auto, scooter)
 
Verder is het belangrijk dat jij bereid bent om een eigen bijdrage tot €200 te betalen. Dit bedrag wordt ingehouden over 8 weken salaris, wanneer jij een baan krijgt. Als je uiteindelijk niet aan de slag kunt bij één van onze opdrachtgevers, hoef je de opleiding niet te betalen en behaal je je certificaat dus gratis.    
 
 
Startdatum vacature
Grijp jij deze unieke opleidingskans? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.

Zo werkt onze sollicitatieprocedure:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie. Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch  interview

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
Wij kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk