Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel adviseur kantoren ING Nieuwegein

Klant: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 12 september 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2647 per maand € 15,30 per uur
Vacaturenummer: V-0007642

Over de functie

Nieuwegein en Zeist bevinden zich midden in ons land, net onder het mooie Utrecht. Of je nu uit Rotterdam, Almere, Amersfoort of Nijmegen komt, in Nieuwegein of Zeist zit  je zo!

Laat uitzendbureau Manpower daar nu een hele mooie kans voor jou hebben in de rol van adviseur kantoren. Jij bent hét visite kaartje van ING; je ontvangt bezoekers gastvrij en samen met je team fungeer je als schakel tussen de klant, ING en de collega's van andere afdelingen. Naast dienstverlenende werkzaamheden houd jij je bezig met onder meer klachtbehandeling, administratieve werkzaamheden, kaswerkzaamheden en zorg je voor de representativiteit van het kantoor.

Voor deze functie kun jij werken in Zeist of Nieuwegein, voor beide steden hebben wij maar één plek, dus wacht niet te lang met solliciteren!

Als Bankadviseur houd je je elke dag bezig met:

 • Het creëren van extra en nieuwe kansen voor ING
 • Het gastvrij ontvangen van bezoekers aan het ING-kantoor
 • Het openen en sluiten van de ING-vestiging
 • Het beheren van de kas en het doen van transacties
 • Het representatief houden van de balie en de gastruimtes
 • Het verrichten van overige administratieve, commerciële en ondersteunende werkzaamheden 

De ING-kantoren zijn dé plek om persoonlijk contact te hebben met (potentiële) klanten. Hier worden klanten geïnspireerd om hun dagelijkse bankzaken online via Mijn ING en de mobiele app te regelen. Daarnaast komen er ook klanten naar een ING-kantoor die behoefte hebben aan deskundig advies over zowel kleine als complexe vraagstukken.

Over het bedrijf

Vooruitstrevend en innovatief, continu ontwikkelend op mobiel gebied, en natuurlijk ook op het gebied van werk. Want persoonlijke ontwikkeling, dat vindt ING belangrijk. Net als dat iedereen op de juiste plek zit. Dus een jobflirt om te kijken of een andere ING-functie bij je past, is geen uitzondering. Immers, ING is als bank een technologische aanvoerder, en wil dat ook zijn op het gebied van interne doorgroei.

Waarom werken bij ING extra bijzonder is!
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen! Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling! 

Startdatum voor deze functie is in overleg (kan al op korte termijn).

Functie-eisen

Je bent betrokken en deskundig. Voorwaarde voor succes is dat je verbinding maakt met klanten, naar hun verhaal luistert en écht meedenkt. Je neemt tenslotte alleen advies aan van iemand die je vertrouwt.
Dynamiek en afwisseling: dat geeft je energie. Je ziet iedere dag kansen voor verbetering en neemt zelf initiatief. Jij begrijpt heel goed waar ING voor staat. Je vindt het logisch dat het belang van klanten voorop staat. Je bent flexibel, je kunt goed overweg met verschillende typen klanten en verschillende vragen.

Kortom…met jouw warmte, expertise en persoonlijke touch help je klanten in hun kracht te zetten. Elke dag weer!

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Diploma op HBO-niveau
 • Fulltime beschikbaarheid (32 uur is bespreekbaar)
 • Ervaring op administratief gebied en eventueel als gastheer/-vrouw
 • Kennis van en/of affiniteit op het gebied van financiën
 • Recente face to face-ervaring in een commerciële rol
 • Bij voorkeur in het bezit van een geldig Wft basis-certificaat


ING kijkt uit naar jouw sollicitatie!

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (let op: zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Passend CV? Dan ontvang je een uitnodiging voor een Videopitch en heldere instructies
 • Videopitch opgenomen en verzonden? Dan wordt dit beoordeeld door de Manpower ING Recruiter die jouw sollicitatie verder in behandeling zal nemen
 • Recruiter neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Positief gesprek? Dan volgt er een sollicitatiegesprek bij ING en kun jij mogelijk op afgesproken datum starten in jouw nieuwe baan

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

 We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Doorsturen
 
Uitzendwerk