Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Hypotheek Acceptant

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 30 augustus 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-234174173

Over de functie

Altijd al willen weten wat er komt kijken bij hypotheekaanvragen en de bijbehorende processen? Als junior hypotheek acceptant ga je hier uitgebreid kennis mee maken. Je krijgt een administratieve en ondersteunende rol en bent contactpersoon voor de hypotheekadviseurs en de tussenpersonen waar de bank mee samen werkt. Het eerste jaar van jouw nieuwe baan staat in het teken van beheer- en acceptatiewerkzaamheden en het halen van de wft basis, wft hypotheken en wft vermogen. En wat weet jij al over Nieuw Geld Beheer, Fiscaal geruisloos Voorzetten en Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid? Ook hiermee ga je aan de slag! 

Je dag bestaat uit het afwikkelen van de verzoeken en tegelijkertijd ben je ook een sparringspartner voor de adviseur in complexe zaken. Je houdt constant rekening met de balans tussen klanttevredenheid, kwaliteit en kwantiteit. 

Good to know: je kunt, bij een goede performance, binnen een jaar doorgroeien naar  Senior Hypotheek Acceptent, of bijvoorbeeld Hypotheekadviseur. 

Over het bedrijf

Je gaat als interim professional aan de slag bij een van de Nederlandse grootbanken in de omgeving van Amersfoort. Jouw werkgever is Totality - een bedrijf waar Ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal staan. 
We halen alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit een hechte groep, gevormd door ervaren en gedreven collega's met bijna allen een bancaire of insurance achtergrond. 

Functie-eisen

  • Jij hebt een tenminste een hbo-opleiding afgerond
  • Jij bent bereid om voor start van de opdracht de wft basis te behalen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij bent 36 uur per week beschikbaar
  • Jij woont in een straal van 50 kilometer van Amersfoort, bijvoorbeeld in Utrecht, Apeldoorn en Almere. 
Wat breng jij mee?
  • Je bent kwaliteitsgericht 
  • Je stelt de klant centraal, zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verkiezen 
  • Je staat stevig in je schoenen en kan goed omgaan met een hoog werktempo 
  • Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen door functiegerichte diploma’s te behalen

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk