Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Medewerker Planning & Facturatie Glas

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 24 juli 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-222644484

Over de functie

Bij Carglass realiseer je als Medewerker Planning & Facturatie Glas (38 uur p/week) voor iedere automobilist passende dienstverlening op elke plek wat leidt tot een onvergetelijke ervaring.
Het is jouw doel als Medewerker Planning & Facturatie Glas om de benodigde resources te plannen vanuit de korte, middellange en jaarbehoeften van de business zodat de benodigde capaciteit van alle resources (medewerkers, gereedschap, mobiele units, voorraad) geoptimaliseerd kan worden. Alle middelen moeten op het juiste moment op de juiste plek zijn om de verwachtingen van de klant en medewerkers op een kosten effectieve manier te realiseren / overtreffen. Jouw planmatig handelen en resultaatgerichtheid dragen direct bij aan een goede klant en operationele performance (NPS, productiviteit). Je werk biedt veel diversiteit, vraagt om veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wat doe je als Medewerker Planning & Facturatie Glas bij Carglass?
Als Medewerker Planning & Facturatie Glas ben je werkzaam op de Carglass locatie in Amsterdam west. Jouw taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

 • actief sturen op korte termijn capaciteit (twee/vier weken) – tekorten tijdig signaleren zodat we kunnen schakelen met extra inhuur of verplaatsen van monteurs;
 • planning in planningspakket optimaliseren door opdrachten te verschuiven;
 • dagelijks contact met de monteurs/service centra over de planning;
 • dagelijks zijn er ca. 300 opdrachten en 50 monteurs verdeeld over twee planners;
 • opdrachten welke door klanten geboekt worden in de planning actief herplannen met veelvuldig contact met klanten – afspraken verplaatsen en herplannen na overleg met klanten maar wel zonder verlies van klanten;
 • actief de dagelijkse planning bewaken – klanten welk niet komen opdagen bellen en eventuele vertragingen in de uitvoer de klanten informeren over de verwachte eindtijd;
 • overige tijd (als die er is) proberen offertes met grote potentie opbellen en converteren naar afspraken.

Over het bedrijf

Carglass in het kort
Je gaat werken voor een groot bedrijf in autoruitschade, Carglass. Naast een afwisselende baan met veel klantcontact heerst er op de werkvloer een prettige werksfeer met zowel je collega’s als de leidinggevende. Regelmatig organiseert Carglass leuke uitjes waar je deel aan kunt nemen. De Belron Exceptional Customer Service Award is geïntroduceerd door Belron. Deze award is gecreëerd om Belron collega’s, die exceptionele dienstverlening leveren, de erkenning te geven die zij verdienen. Belron noemt deze collega’s ook wel de ‘Every Day Heroes.

Functie-eisen

Wat is er voor nodig om een goede Medewerker Planning & Facturatie Glas bij Carglass te zijn?
Om plezier in je werk te kunnen hebben en goed als Medewerker Planning & Facturatie Glas te kunnen werken, heb jij minimaal een aantal ervaringen opgedaan en herken jij je in het Carglass karakter:

 • je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • relevante werkervaring in de planning en facturatie is een pre;
 • dat je werkt volgens onze merkwaarden hulpvaardig, ondernemend, toegewijd, professioneel en pro-actief;
 • je bent van nature nieuwsgierig en continu op zoek naar verbetermogelijkheden;
 • je hebt natuurlijk overwicht;
 • je kunt structuur aan brengen en prioriteiten stellen;
 • je dient het overzicht te kunnen behouden;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan