Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

STAGE Talent Acquisition/Recruiter Utrecht

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 15 december 2018
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-211164321

Over de functie

In de rol van Stagiare Talent Acquisition bij Experis leren we je de fijne kneepjes van het recruitment/talent acquisition vak. Je bent verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en adviseren van de juiste talenten in de professional markt.
Je staat continu in contact met de professionals, die passen binnen de doelgroepen van Experis. Samen met de Talent Acquisition Specialisten zorg jij ervoor dat de juiste kandidaten worden gevonden via diverse online kanalen. Passen de kandidaten goed? Dan worden ze gesproken door de accountmanager kunnen ze worden voorgesteld bij diverse opdrachtgevers of kunnen worden aangenomen in de rol Experis Expert. Daarnaast ben je bezig om onze Talent Acquisition specialisten administratief te ondersteunen; je zorgt dat kandidaten op een juiste manier te woord worden gestaan, dat de resultaten goed worden bijgehouden,  maar je bent ook bezig om onze vacatures te herschrijven (SEO/SEA) zodat deze online vindbaar zijn.
Ook willen we graag dat je meedenkt met onze interne projecten. Zo hebben we altijd behoefte aan een frisse blik als het gaat om innovatie binnen het recruitment, campusrecruitment of misschien wil je wel in onze feestcommissie :)!

Over het bedrijf

Experis is onderdeel van ManpowerGroup en bemiddelt talent naar de ideale baan en werkgever. Daarmee halen we resultaat voor de klant, de professional en onszelf. Dit doen wij al 30 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de ‘match’ om zo optimaal te kunnen verbinden. Experis is een internationale speler in de bemiddeling van professionals. In Nederland opereren wij binnen de marktsegmenten Engineering, Finance, IT en Professional Resourcing Solutions.

Functie-eisen

Voor de vacature van Stagiaire Talent Acquisition Specialist zoeken we ambitieuze kandidaat.
Jij bent een doorzetter, resultaatgericht en ondernemend ingesteld. Je bent je bewust van je commerciële werkomgeving en je durft de uitdagingen die er liggen op een pro-actieve, zelfstandige manier aan te pakken. Daarnaast wil je ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. 

We zoeken een:
- HBO/MBO 4 stagiaire, richting personeel en arbeid, marketing/communicatie of een andere commerciële/administratieve opleiding

Verder beschik je over:
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als Nederlands
- Creativiteit en neemt initiatief;
- Teamspirit en commercieel inzicht
- Iemand die durft te vragen
- Resultaatgerichtheid
- Een gezellige, leergierige persoonlijkheid, die onderdeel wil zijn van een ambitieus team
- De wil om heel veel willen leren!

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk