Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Young Professional Banking and Insurance

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 28 augustus 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-205934387

Over de functie

Net afgestudeerd (óf bijna afstuderen) en op zoek naar een traineeship waarin jij als Young Professional alles leert over de bancaire sector? Beginnen als bijvoorbeeld Hypotheek acceptant of Adviseur Particulieren en na 1,5 jaar doorgroeien naar Accountmanager of Financieel Adviseur? Niet alleen werken, maar ook aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan én alle relevante Wft certificaten (Wet Financieel Toezicht)?
Het kan in dit traject! Heb jij (bijna) een hbo diploma op zak? Dan kan dit wel eens het perfecte startpunt van jouw carriere zijn. 

Als Young Professional ga jij aan de slag met tijdelijke opdrachten bij verschillende financiële instellingen of verzekeraars. Je hebt klantcontact, toetst hypotheek aanvragen en bent een adviseur. In je werk heb je te maken met diensten als betalen, sparen, verzekeren of financieren.
 
 

Over het bedrijf

Ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie staan centraal. Dat zijn volgens ons immers de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. 

We halen - samen met jou - alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit een hechte groep, gevormd door ervaren en gedreven collega's met bijna allen een bancaire of insurance achtergrond. 


 

Functie-eisen

  • Jij hebt een tenminste een hbo-opleiding afgerond 
  • Of een mbo niveau 4 diploma in de richting bank- en verzekeringen 
  • Jij bent bereid om voor start van de opdracht de wft basis te behalen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Jij bent landelijk inzetbaar en vindt het een kans om als interim professional aan de slag te gaan bij diverse bedrijven door heel Nederland
Over welke competenties beschik jij? 
  • Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift 
  • Jij bent gemotiveerd en leergierig
  • Jij houdt ervan dienstverlenend en klantgericht bezig te zijn
Jouw opleidingsrichting is niet belangrijk, wat wij belangrijker vinden is jouw motivatie!
 
 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk