Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vacature Bankmedewerker ING Amsterdam Noord-Holland

Klant: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 mei 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2604 per maand € 15,05 per uur
Vacaturenummer: V-0002769

Over de functie

I AMsterdam! Ken je dat gevoel, van trots zijn op je stad en elke dag met plezier naar je werk gaan? In Amsterdam kan dat, en wel bij een van de kantoren van ING! Dus ben jij een financieel-commerciële topper die klaar is voor een bruisende uitdaging waar jij je energie in kwijtkan én waar je energie uit kan halen? Dan is een functie als Bankmedewerker bij ING echt iets voor jou!

Want bij Manpower zoeken we niet zómaar een Bankmedewerker; wij zoeken echt kandidaten die representatief, enthousiast en eager zijn, zodat zij de rol van Adviseur Kantoren tot een succes kunnen maken.

Bij een gastvrije ontvangst in de Bankhal hoort immers het oprecht luisteren naar klanten, en tevens hen interesseren voor nieuwe of andere diensten en producten. Je maakt echt een klik met je gesprekspartner en streeft continu naar maximale klanttevredenheid.

Een aantal dagelijks terugkerende werkzaamheden:

 • Het gastvrij ontvangen van bezoekers aan het ING-kantoor
 • Het beheren van de kas en het doen van transacties
 • Het representatief houden van de balie en de gastruimtes
 • Het verrichten van overige administratieve, commerciële en ondersteunende werkzaamheden
 • Het openen en sluiten van de ING-vestiging
 • Het creëren van extra en nieuwe kansen voor ING
Behalve dienstverlenende werkzaamheden houd jij je bezig met onder meer klachtbehandeling, administratieve werkzaamheden, kaswerkzaamheden en zorg je voor de representativiteit van het kantoor.
Dus vind jij servicegerichtheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend? Zet jij voor de klant altijd dat stapje extra en blink jij uit in adviesvaardigheden en deskundigheid? Begrijp jij wat het is om je welkom te voelen en spreken dynamiek en commercie jou aan? Dan is dit de functie die je zoekt!

Over het bedrijf

Als Adviseur Kantoren/Particulieren bij de leukste bank van Nederland mag je rekenen op een veelzijdig inwerktraject, waarin je wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Verder biedt ING volop mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training, bijvoorbeeld het behalen van meerdere Wft-certificaten! En naast 100% reiskostenvergoeding, een uitstekend schaal 7-startsalaris van € 15,05 bruto (met doorgroei tot schaal 10) en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden!

Werken bij ING betekent persoonlijke coaching en ontwikkeling!
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen! Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling!

Manpower is regelmatig op zoek naar talenten die geschikt zijn voor deze functie! Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Hoorn, Uitgeest, Zaandam, Alkmaar of elders in de Zaanstreek of regio IJmond, solliciteer dan snel!

Startdatum voor deze functie is in overleg (liefst op korte termijn), en een selectie-avond maakt deel uit van de procedure; zie video.

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Je staat bekend als een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en proactief
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (32 uur is in overleg mogelijk)
 • Je stelt je commercieel en ondernemend op en denkt in kansen
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:
 • Diploma op minimaal HBO-niveau
 • Ervaring in een commerciële face to face-rol en bij voorkeur in de hospitality
 • Kennis van en/of affiniteit met Finance
 • Een geldig Wft basis-certificaat (pré) of in staat dit snel (op kosten van Manpower) te behalen
Ben jij ING? Solliciteer dan vandaag nog!

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (let op: zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Passend CV? Dan ontvang je een uitnodiging voor een Videopitch en heldere instructies
 • Videopitch opgenomen en verzonden? Dan wordt dit beoordeeld door de Manpower ING Recruiter die jouw sollicitatie verder in behandeling zal nemen
 • Recruiter neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Positief gesprek? Dan volgt er een sollicitatiegesprek bij ING en kun jij mogelijk op afgesproken datum starten in jouw nieuwe baan

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

 We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk