Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Productiemedewerker Océ Technologies Venlo

Klant: Océ
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 17 mei 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1939 - 1970 per maand € 11,21 - 11,39 per uur
Vacaturenummer: V-0014795

Over de functie

Wil jij graag werken aan je eigen toekomst, en die van jouw werkgever? Ligt jouw ambitie in de techniek en wil jij hier meer over leren? Ben jij fulltime beschikbaar en op wil jij op korte termijn aan de slag? Dan is dit de vacature voor jou!

Manpower uitzendbureau is voor Océ in Venlo op zoek naar technische productiemedewerkers.

Werkzaamheden
Als productiemedewerker bij Océ begin je op de afdeling Assembly. Hier ga jij diverse soorten kleine modules samenstellen met losse onderdelen, zoals tandwielen, schroeven, printplaatjes, bedradingsbundels, sensoren, lagers, plaatjes en assen. Met behulp van een werkinstructie zet je deze onderdelen in elkaar. Voordat je hieraan begint zal je voor elke module een korte opleiding krijgen, daarna word je begeleid op de werkvloer.

Doorgroeimogelijkheden
Bij Océ is er volop ruimte om door te groeien. Zo kan jij, wanneer jij hebt aangetoond goed te functioneren als assemblagemedewerker, doorgroeien naar het onderdeel eindmontage. Daar zal je verschillende modules in framekasten monteren en bekabelen. Jij draagt hierbij zorg voor de kwaliteit en je controleert of alles goed in elkaar zit en voert enkele andere testen uit.
Wanneer je goed functioneert zijn er meer mogelijkheden bij Océ. Naast eindmontage kan je ook doorgroeien naar het onderdeel afstellen/testen. Op deze afdeling worden verschillende units mechanisch en elektrisch gekoppeld en op elkaar afgesteld. Ook hier let jij vooral op de kwaliteit, dit doe je met het gebruik van meet- en testapparatuur.

Waarom wil jij aan de slag als productiemedewerker bij Océ?

 • Volop doorgroeimogelijkheden bij een vooraanstaande internationale werkgever
 • Goed salaris tussen de 11,21 euro en 11,39 euro bruto per uur
 • Ploegentoeslag wanneer je in ploegendienst werkt: 14% over ieder gewerkt uur
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van je reisafstand met een maximum van 16,99 euro per dag
 • Fulltime functie voor 40 uur per week in dagdienst OF in 2 ploegendienst
 • Bij goed functioneren kans op een vast contract bij Océ! 

Over het bedrijf

Océ Technologies in Venlo produceert grote printsystemen. Van productieprinters, grootformaatprinters, scanners, vouwers, digitale persen tot het grootste printersysteem van maar liefst 12 meter lang, 4 meter breed en 2,5 meter hoog. Per dag kan dit printsysteem maar liefst 2.000 hele boeken, 20.000 handleidingen of 200.000 flyers printen! Voor het produceren en afstellen van deze machine zijn 80 verschillende medewerkers nodig. Eén machine wordt gemaakt in ongeveer 7 weken. 

In deze functie ga je aan de slag op de afdeling Assembly. Deze afdeling bestaat uit 270 medewerkers. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de juiste productie en afstelling van een bepaald onderdeel van het printsysteem.

Onder de collega’s bij Océ Technologies heerst een goede werksfeer. Regelmatig worden er feestjes georganiseerd en jaarlijks is er een barbecue en festival. Niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd is de sfeer onder de collega’s goed. In de pauzes lunch je samen met je collega’s in de kantine, op het binnenplein of loop je een blokje om langs de Maas.

Door haar medewerkers wordt Océ Technologies het meest gewaardeerd door de kansen die je geboden worden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dit zorgt ervoor dat je voor de lange termijn bij Océ kan werken en je een goede band opbouwt met je collega’s. Daarnaast ben je in deze functie bezig met verschillende soorten techniek, zoals elektro, mechaniek en pneumatiek.

Werktijden
Je werkt bij deze functie in dagdienst, of in 2 ploegendienst. Wanneer je werkt in 2 ploegendienst werk je de ene week van 6.00 – 14.00 uur en de andere week van 14.00 – 22.00 uur. Als je kiest voor het werken in 2 ploegen dan ontvang je 14% toeslag over elk gewerkt uur.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van technisch assemblagemedewerker is het belangrijk dat jij voldoet aan onderstaande eisen:

 • Jij beschikt over minimaal MBO 2 werk/denk niveau met technische werkervaring OF je hebt deze ervaring opgedaan vanuit een hobby (bijv. sleutelen aan computers, auto's, modelvliegtuigen, etc.) 
 • Jij wilt jezelf graag ontwikkelen (in de techniek)
 • Jij kunt werkvoorschriften lezen en begrijpen en begrijpt de Nederlandse taal 
 • Jij bent resultaatgericht, flexibel en kan goed samenwerken
 • Jij vindt kwaliteit en continu verbeteren belangrijk
 • Jij wilt werken in dagdienst of in twee ploegen
 • Jij voelt je verantwoordelijk voor je werkplek en werkzaamheden
 • Jij woont maximaal 50 kilometer bij Venlo vandaan, bijvoorbeeld in Eindhoven of Roermond 

Startdatum vacature
Je start bij deze functie in overleg zo snel mogelijk.

Zo kom jij in aanmerking voor deze baan:
 • Online solliciteren via de oranje button "solliciteer direct"
 • Maken van online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten)
 • Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
 • Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
 • Mogelijk een telefonisch of live interview (op Manpower vestiging)
 • Sollicitatiegesprek opdrachtgever

Staat de vacature nog online op de website van Manpower? Dan is de functie nog beschikbaar!
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de oranje button 'solliciteer direct'.


Doorsturen
 
Uitzendwerk