Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Areamanager Noord

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 25 april 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-196905544

Over de functie

Voor onze vier Manpower vestigingen in de regio Noord, Zwolle, Emmen, Leeuwarden en Groningen,  zoeken wij een energieke, ervaren leidinggevende. Als Area Manager voor deze 4 ervaren teams ben jij de drijvende en sturende kracht. Je realiseert commerciële en operationele targets en genereert new business voor Manpower. Je geeft vorm aan de processen en draagt zorg voor een agile werkwijze binnen het team. Tot slot ben jij altijd op de hoogte van relevante technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die impact (kunnen) hebben op onze dienstverlening, onze klanten, kandidaten of eigen medewerkers en weet deze inzichten duidelijk over te brengen.
 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent. Het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.
 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren manager met een ondernemersmentaliteit. Je draagt de visie en het beleid van Manpower uit in je leiderschap en vervult daarmee een voorbeeldrol voor de consultants in jouw teams. Je bent nieuwsgierig en gaat graag elke dag nieuwe uitdagingen aan. Aansturing van operatie, proces en new business sales is jouw expertise! Daarnaast beschik jij over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële organisatie, waarvan minimaal 2 jaar in de uitzendbranche;
  • ervaring met leidinggeven en goede coachingsvaardigheden;
  • een commerciële drive om kansen in de markt te kunnen verzilveren;
  • een scherp oog voor marktsignalen, trends en concurrentie;
  • organisatiesensitiviteit en uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden;
  • een proactieve en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • een goed gevoel voor humor;
  • ervaring met data- analyse en LEAN processen is een grote pré.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan