Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower in Amsterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 24 april 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-196693650

Over de functie

Als Account Consultant bij Manpower in Amsterdam ben je ondernemer pur sang. Voor de klant ben jij de consultant als het gaat om flexwerk. Je zoekt, enthousiasmeert en selecteert de juiste kandidaten voor onze klanten in de financiële branche. Denk hierbij aan MBO niveau 4 profielen t/m hooggeschoold white collar personeel.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • commerciële instelling;
  • minimaal 32 uur beschikbaar;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan