Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Host of hostess ING bankhal regio Amsterdam - Amstelveen

Klant: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 17 augustus 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2604 per maand € 15,05 per uur
Vacaturenummer: V-0016546

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de klanttevredenheid binnen een ING bankhal? Ben jij sterk in het aannemen van een adviserende rol en denk jij altijd in oplossingen? In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt en help jij klanten op weg bij eenvoudige financiële vragen. Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere kandidaten die als host of hostess bij de bankhal van ING in regio Amsterdam - Amstelveen aan de slag willen.
 
Werkzaamheden
In deze gastvrije en servicegerichte functie ben jij het visitekaartje van de bankhal van een ING kantoor in de regio. Jij zorgt er met jouw persoonlijke aanpak voor dat klanten bij jou terecht kunnen met hun vragen. Dit kunnen uiteenlopende vragen zijn: over internetbankieren, openen van een nieuwe (spaar)rekening of andere vragen die men kan hebben bij hun dagelijkse bankzaken. Jij bent het eerste aanspreekpunt van ING wanneer klanten de bankhal binnen komen. Daarnaast kan het voorkomen dat jij moet ondersteunen bij het storten of opnemen van geld.
 
Dit is een veelzijdige functie, waarin jij veel klantcontact hebt en optreedt als host of hostess. Jij beschikt dus over een open en representatieve houding, waardoor klanten gemakkelijk vragen durven te stellen.
 

Over het bedrijf

Waar ga jij aan de slag?
Jij gaat werken in de bankhal van een ING kantoor. Hier zal jij de klantvriendelijkheid naar een hoger niveau tillen. ING is bezig met het optimaliseren van haar klantbeleving en tevens de klantvriendelijkheid. Buiten dat ING voorop loopt in de nieuwste trends willen zij ook het oranje ING-gevoel overbrengen. Als host (m/v) ga jij hier een cruciale rol in spelen! Ga jij die uitdagING aan?

Cluster Amsterdam - Amstelveen
Deze vacature staat uit voor regio Amsterdam - Amstelveen en alle ING-kantoren die hieronder vallen. Wij kijken graag samen met jou bij welk kantoor jij het best aan de slag kan. Door het werken met clusters kan het voorkomen dat jou ook gevraagd wordt op een ander kantoor te werken. Hierin vragen wij flexibiliteit van jou. Onder cluster Amsterdam - Amstelveen vallen de volgende plaatsen: Uithoorn, Mijdrecht, Diemen, Purmerend, Amstelveen en Volendam.
 
De bankhal is geopend van maandag tot en met zaterdag tijdens kantoortijden. Eén keer in de week is er koopavond. Wij vragen een flexibele houding van jou ten aanzien van het werken op zaterdagen en op koopavonden. In deze functie kan jij zowel parttime als fulltime aan de slag. Het minimaal aantal uur voor deze functie als host / hostess dagelijkse bankzaken is 32 uur per week en het maximale is 40 uur per week.
 
Wat heeft ING jou te bieden?

 • Brutosalaris van 15,05 euro per uur, zodat
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km
 • Fulltime of parttime baan mogelijkheden (32 tot 40 uur per week)
 • Functie met veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen  

Functie-eisen

Wanneer kom jij in aanmerking voor deze functie?

 • Jij beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële functie, bijvoorbeeld als horecamedewerker, verkoopmedewerker in een warenhuis of een andere soortgelijke functie
 • Jij bent bereid om een WFT-certificaat te behalen (op kosten van Manpower)
 • Jij bent bereid buiten kantoortijden te werken, bijvoorbeeld op zaterdagen of tijdens koopavonden
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Jij woont in de buurt van Amsterdam, bijvoorbeeld in Amstelveen, Uithoorn of Mijdrecht
 
Startdatum vacature
In regio Amsterdam zijn er diverse kantoren waar jij aan de slag kan.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Bekijk dan hier de interactieve PDF met de állerlaatste informatie die jij nodig hebt en solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop!.
 
De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie. Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever
   
Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk