Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Customer Service medewerker Franstalig, Internationale organisatie Roermond

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 13 april 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-194049739

Over de functie

Ben jij een ambitieus en zelfverzekerd persoon met recente ervaring in klantenservice? Een internationale organisatie in Roermond, is op zoek naar nieuwe vertegenwoordigers van de klantenservice met goede communicatievaardigheden in het Frans, Engels en het Nederlands!

Als Customer Support Professional ben je de spil tussen aan de ene kant de operatie die onze producten fabriceert en aan de andere kant onze (internationale) klanten en account managers die onze producten afnemen. Je bent verantwoordelijk voor een uitstekende afhandeling van het gehele orderproces en ondersteunt actief onze verkooporganisatie waar nodig. Dit vereist de nodige commeciële vaardigheden maar betekent ook korte lijnen met de account managers en directe contacten met onze klanten.
Daarnaast heb je de hele dag contact met de operatie om te zorgen dat bestellingen compleet en op tijd geleverd kunnen worden. Je komt terecht in een 9+ organisatie en jouw klantgerichtheid daarin is cruciaal.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Afhandelen en beheren van orders, alsmede de behandeling van eventuele klachten;
  • Eerstelijns product en/of technisch advies;
  • Verschaffen van productinformatie en inlichtingen ten aanzien van prijzen, levertijden en het versturen van informatie aan verschillende doelgroepen;
  • Ondersteunen van accountmanagers in de commerciële processen zoals offerte-opvolging en actief relatiebeheer met klanten en leveranciers;
  • Verhogen van de klantervaring door continue processen te verbeteren zowel zelfstandig als ook in samenwerking met een projectteam.

Over het bedrijf

Een internationale, ambitieuze organisatie in de omgeving van Roermond met meer dan 20 fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika. Carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn legio. Je krijgt hier de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht!
 

Functie eisen

Voor deze rol is de internationale organisatie in Roermond op zoek naar een medewerker met een positieve instelling waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Jij weet een optimale balans te houden tussen productie- en klantbelang, je bent intiatiefrijk en neemt graag de verantwoordelijkheid.

  • afgeronde HBO opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans schriftelijjk basis is voldoende);
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een customer service, commerciële of logistieke (support) functie;
  • Goede Microsoft Office vaardigheden (met name Excel) en kennis van ERP pakketten.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk