Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Senior Sales Consultant bij Manpower in Amsterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 13 april 2018
Uren per week: 32
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 12,68 - 18,12 per uur
Vacaturenummer: IGB-193968926

Over de functie

Voor de vacature van Senior Sales Consultant bij Manpower in Amsterdam zoeken wij een commerciële en resultaatgerichte collega, die ons team komt versterken. Als Senior Sales Consultant ben jij verantwoordelijk voor het genereren van new business in het team. Je wordt enthousiast van het creëren én verzilveren van commerciële kansen en legt graag nieuwe contacten. Je zoekt proactief de samenwerking op met klanten en collega’s. Je gaat opereren in de regio Amsterdam waarbij de focus ligt op de financiële branche. Jij zoekt nieuwe sales kanalen buiten de gebaande paden om en weet jouw netwerk hiervoor optimaal in te zetten. De markt bewerk je door de benadering vanuit de kandidaat en gaat vanuit hier koud bellen door middel van een prospectlijst. De overige werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • het in kaart brengen van kansen en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt;
 • relatiebeheer; bezoeken van mogelijke klanten en plegen van telefonische acquisitie;
 • het acquireren van nieuwe klanten en opdrachten;
 • het actief samenwerken met het sales- en account team;
 • het continu uitbreiden van je netwerk;
 • het bijhouden van kennis over opdrachtgevers en arbeidsmarkt. 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Voor de vacature van Senior Sales Consultant bij Manpower in Amsterdam breng je door je sterke communicatieve vaardigheden en positieve instelling een belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je ziet commerciële doelstellingen als een uitdaging en bent in staat meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je hebt lef, je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je over: 

 • hbo werk- en denkniveau;
 • affiniteit met de arbeidsbemiddeling;
 • werkervaring in een commerciële omgeving (mag ook een bijbaan zijn geweest);
 • ervaring met telefonische koude acquisitie is een pre;
 • een proactieve en klantgerichte instelling;
 • het vermogen om ‘out of the box’ te denken;
 • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan