Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Fulltime clientmanager CCP Gemeente Den Haag

Klant: Gemeente Den Haag
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 12 juli 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2527,00 - 3712,00 per maand € 14,61 - 21,46 per uur
Vacaturenummer: V-0000993

Over de functie

Heb jij ervaring met het begeleiden van kwetsbare doelgroepen naar hulpverlenende organisaties? Beschik jij over empathisch vermogen en hanteer jij verschillende communicatiestijlen om tactvol om te gaan met gevoelige onderwerpen? Solliciteer dan snel, Manpower zoekt jou!

Voor de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Haaglanden is uitzendbureau Manpower namelijk op zoek naar een fulltime clientmanager. 

Wat ga jij doen?
Voor sociaal kwetsbare mensen coördineer jij en regisseer jij als clientmanager  zorg, hulp en opvang. Dit doe je voor een belangrijk deel aan het Dak- en Thuislozenloket aan de Binckhorstlaan. Als cliëntmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en/of verwijzer, onder andere aan het Dak- en Thuislozenloket. Je bent in staat om een snelle inventarisatie en inschatting te maken van de problematiek op diverse levensgebieden. Met jouw brede kennis van de sociale kaart en de korte lijnen met ketenpartners leid je de cliënt snel toe naar passende zorg.

Je onderhoudt contacten met ketenpartners en hulpverlenende organisaties. Je bent in staat om zowel intern als extern de belangen van de cliënt te behartigen en het CCP te vertegenwoordigen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team. Daarnaast is een overstijgende blik op interne en externe ontwikkelingen van groot belang. In jouw rol als professional weet je een goede balans te vinden: je hebt inlevingsvermogen en kunt de vraag van de cliënt afzetten tegen de mogelijkheden die er zijn. Alle zaken rondom de cliënt rapporteer je in het cliëntvolgsysteem.

Werkzaamheden
- Eerste aanspreekpunt zijn voor de cliënt en/of verwijzer
- Maken van een inventarisatie en inschatting van de problematiek op diverse levensgebieden
- Coördineren en regiseren van zorg, hulp en opvang
- Leiden van de cliënt naar passende zorg
- Onderhouden van contact met ketenpartners en hulpverlenende organisaties

Over het bedrijf

Uitzendbureau Manpower biedt jou deze functie aan bij een onderdeel van de Gemeente Den Haag, namelijk bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst:

GGD
De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Haaglanden behoort tot de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn (OCW) van de gemeente Den Haag. De sector GGD Haaglanden werkt aan een goede gezondheid van de inwoners van Den Haag en de regio. Het verminderen van gezondheidsverschillen staat hierbij centraal.

De productgroep Openbare (Geestelijke) Gezondheidszorg – afgekort O(G)Gz – is onderdeel van de GGD Haaglanden. De productgroep coördineert de (medische) zorg en opvang voor mensen in een kwetsbare situatie, zoals dak- en thuislozen (gezinnen), illegalen en verslaafden. Een taak die als onderdeel van de regiefunctie van de gemeente wordt uitgevoerd. De vangnetfunctie van de GGD vormt daarbij een wettelijke taak. Het Centraal Coördinatiepunt (CCP) voert samen met de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten het Dak- en Thuislozenloket. Intake en het maken van een plan en het monitoren van en regievoeren op trajecten om de zelfredzaamheid te vergroten vormen de kern van het werk. Hiernaast verzorgt het CCP de ketenregie rond vervuilde thuissituaties. Het CCP is het laatste vangnet voor Hagenaars die nergens meer terecht kunnen en signaleert vanuit deze casuïstiek naar bestuur en beleid; rapportage aan bestuur en beleid is een kerntaak van het CCP. Een vervolgtaak van het CCP is de coördinatie van zorg en hulpverlening. De uitvoering daarvan ligt bij het brede netwerk aan ketenpartners.

​Als cliëntmanager werk je in een team van circa 35 betrokken professionals. Jouw directe collega’s zijn cliëntmanagers, veldregisseurs, sociaal(-psychiatrisch) verpleegkundigen, administratief medewerkers, een coördinator/teamleider en de afdelingsmanager.

De werktijden zijn tijdens kantooruren. 

Wat maakt deze functie nóg interessanter?
Een fulltime functie van 32 tot 36 uur per week
- Een functie tot het einde van 2017, met kans op verlenging
- Een salaris van 2.527 tot 3.712 euro bruto per maand
- Een reiskostenvergoeding van 9 cent per km, tot max 5,40 euro per dag

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat jij voldoet aan de volgende eisen:
- jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, dat blijkt uit een diploma op HBO-niveau in de richting van MWD of Sociale Verpleegkunde
- jij beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als cliëntmanager of in een soortgelijke functie waarbij het toeleiden van kwetsbare groepen naar hulpverlenende organisaties een centrale rol heeft gehad
- jij hebt kennis van preventie, hulpverlening en behandeling van kwetsbare groepen met (combinaties van) somatische, psychiatrische, psychosociale of verslavingsproblemen: in deze functie tref je situaties met betrekking tot schulden, dreigende woningontruiming, woningvervuiling en hoarding aan
- jij hebt kennis van en ervaring met de sociale kaart van Den Haag en hebt toegang tot het netwerk van ketenpartners
- jij beschikt over vaardigheden om contact te leggen met een complexe doelgroep
- jij bent in staat om verschillende communicatiestijlen toe te passen, beschikt over empathisch vermogen en hebt een proactieve houding
- jij kunt tactvol omgaan met gevoelige onderwerpen en belangentegenstellingen
- jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend
- jij kunt zelfstandig en goed je werkzaamheden organiseren
- jij kunt presteren onder hoge werkdruk
- jij hebt een flexibele werkhouding, bent daadkrachtig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- jij bent woonachtig binnen een straal van 25 km vanaf Den Haag (bijv. Delft, Zoetermeer of Scheveningen)

Competenties
Anticiperen, Klantgerichtheid, Nauwkeurigheid, Onderhandelen, Overtuigingskracht, Prestatiemotivatie, Probleemanalyse, Stressbestending, Tact.

Ben jij de kandidaat waarnaar Manpower op zoek is? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen via de 'solliciteer direct' button!

Sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via www.manpower.nl
- Beantwoorden van een online selectievragenlijst direct na het toevoegen van jouw CV en motivatie
- Gesprek met een consultant van Manpower
- Gesprek bij de opdrachtgever

Staat deze vacature op www.manpower.nl? Dan is deze vacature nog vacant!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk