Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Traineeship Banking Professional in omgeving Houten of Geldermalsen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 24 augustus 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-193486916

Over de functie

Ga jij uitdagingen niet uit de weg en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Heb jij je MBO niveau 4 diploma op zak en wil jij aan de slag in de zakelijke en financiële dienstverlening? Wij helpen je jouw dromen waar te maken door je te faciliteren in een éénjarig financieel leertraject.

ManpowerGroup is op zoek naar kandidaten die het avontuur aan willen gaan en deel willen nemen aan het Traineeship Banking Professional in regio Utrecht, bijvoorbeeld in  Houten, Ede of Geldermalsen. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees snel verder!

Wat ga jij precies doen tijdens dit éénjarige traineeship?
Allereerst ga jij (binnen 4 weken) jouw Wft-certificaat behalen. Dit Wft-certificaat is vanaf 1 januari 2017 verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult. Veel bedrijven zijn op zoek naar medewerkers die in het bezit zijn van dit certificaat, dus jij hebt absoluut een streepje voor als jij dit certificaat op zak hebt!

Onder begeleiding van een persoonlijke coach ga jij bij de opdrachtgever een rol binnen de financiële dienstverlening vervullen. Welke rol dit is mag jij zelf bepalen en wij gaan jou hierbij helpen. Door te werken en te leren word jij binnen een jaar klaargestoomd tot Banking Professional en kun je in jouw werk te maken krijgen met diensten als betalen, sparen, verzekeren of financieren.
 

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever staan ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal. Dat zijn volgens hen - én ons -  de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. Natuurlijk in combinatie met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 
De opdrachtgever haalt - samen met jou - alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.
 

Functie-eisen

  • Jij hebt een hbo diploma op zak (óf een mbo-4 diploma richting bank en verzekeringen) 
  • Jij bent beschikbaar om 36 uur per week het traineeship te volgen
  • Jij bent bereid het Wft-basiscertificaat te halen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij kan niet wachten om jezelf te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening
  • Jij bent bereid om te reizen naar je werkplek (maximaal 90 minuten)

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan