Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Finance Trainees gezocht voor de regio's Vlissingen en Breda

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 03 juli 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-193353310

Over de functie

Hoor jij thuis in de financiële dienstverlening? Wil jij graag leren en ben jij op zoek naar een organisatie die jouw carrière naar een hoger niveau tilt? Lees verder, wij zijn op zoek naar jou!

Als Finance Trainee ga jij aan de slag bij een financiële instelling in een adviserende of ondersteunende rol. Naast je werk word jij begeleid in een persoonlijk ontwikkeltraject waarin jij onder andere je Wft Basis behaald. In deze functie krijg je te maken met diensten als betalen, sparen, verzekeren of financieren. Het traject duurt 1 tot 1,5 jaar waarna jij doorgroeit naar een functie die past bij jou en jouw doelen. Denk hierbij aan een functie als Financieel Adviseur of Accountmanager.

Over het bedrijf

In deze functie staan ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal. Dat zijn volgens ons namelijk de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière in de financiële dienstverlening. 

Wij zullen samen met jou alles uit de kast halen voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit een hechte groep, gevormd door gedreven collega's met bijna allen een bancaire achtergrond waarvan je dus heel veel kunt leren! 
 

Functie eisen

  • Jij hebt minimaal een MBO 4 diploma, Bachelor graduates zijn ook meer dan welkom
  • Jij bent bereid om voor start van de opdracht jouw Wft Basis certificaat te behalen (uiteraard op onze kosten!)
  • Jij bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
  • Jij bent woonachtig binnen een straal van 90 minuten in de omgeving van Vlissingen of Breda, bijvoorbeeld in Terneuzen, Bergen op Zoom of Goes.  

Over welke competenties beschik jij? 
  • Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift 
  • Jij bent gemotiveerd en leergierig
  • Jij houdt ervan dienstverlenend en klantgericht bezig te zijn

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan