Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Technisch productiemedewerker Océ Technologies Venlo

Klant: Océ
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 20 april 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1939 - 1970 per maand € 11,21 - 11,39 per uur
Vacaturenummer: V-0016049

Over de functie

Ben jij op zoek naar een technische functie waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Beschik over minimaal MBO2 werk- en denkniveau aangevuld met technische werkervaring of hobbymatige technische ervaring? Dan is dit dé vacature voor jou!

Manpower uitzendbureau is voor Océ Technologies in Venlo op zoek naar technische productiemedewerkers.

Werkzaamheden
De functie van technisch productiemedewerker bij Océ is een functie met volop groeimogelijkheden. Jij zal starten als technisch assemblagemedewerker op de afdeling Assembly. Hier ga jij diverse soorten kleine modules samenstellen, dit doe je met onderdelen zoals tandwielen, schroeven, printplaatjes, bedradingsbundels, sensoren, lagers, etc.

Gaat dit goed? Dan kan je doorgroeien naar het onderdeel eindmontage. Hier ga je je bezighouden met het monteren en bekabelen van modules in framekasten. Jij stelt ze op elkaar af en controleert of alles goed werkt. Verder hou je je hier bezig met kwaliteitstesten.

Daarnaast liggen er voor jou kansen om door te groeien naar het onderdeel afstellen/testen. Bij dit onderdeel worden verschillende units mechanisch en elektrisch gekoppeld en op elkaar afgesteld. Om dit voor elkaar te krijgen kruip je af en toe letterlijk in, op en onder het apparaat. Verder voer je ook hier kwaliteitscontroles uit met behulp van meet- en testapparatuur. Je zorgt hier voor het eindresultaat voor de klant.

Werktijden
Je werkt in deze functie in dagdienst of in 2 ploegendienst. Wanneer je werkt in 2 ploegendienst dan werk je de ene week van 6.00 – 14.00 uur en de andere week van 14.00 – 22.00 uur.

Over het bedrijf

Océ Technologies in Venlo produceert grote printsystemen. Van productieprinters, grootformaatprinters, scanners, vouwers, digitale persen tot het grootste printersysteem van maar liefst 12 meter lang, 4 meter breed en 2,5 meter hoog. Per dag kan dit printsysteem maar liefst 2.000 hele boeken, 20.000 handleidingen of 200.000 flyers printen! Voor het produceren en afstellen van deze machine zijn 80 verschillende medewerkers nodig. Eén machine wordt gemaakt in ongeveer 7 weken. 

In deze functie ga je aan de slag op de afdeling Assembly. Deze afdeling bestaat uit 270 medewerkers. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de juiste productie en afstelling van een bepaald onderdeel van het printsysteem.

Onder de collega’s bij Océ Technologies heerst een goede werksfeer. Regelmatig worden er feestjes georganiseerd en jaarlijks is er een barbecue en festival. Niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd is de sfeer onder de collega’s goed. In de pauzes lunch je samen met je collega’s in de kantine, op het binnenplein of loop je een blokje om langs de Maas.

Door haar medewerkers wordt Océ Technologies het meest gewaardeerd door de kansen die je geboden worden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dit zorgt ervoor dat je voor de lange termijn bij Océ kan werken en je een goede band opbouwt met je collega’s. Daarnaast ben je in deze functie bezig met verschillende soorten techniek, zoals elektro, mechaniek en pneumatiek.

De voordelen van het werken als assemblagemedewerker bij Océ

 • Salaris van 11,21 – 11,39 euro bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van jouw reisafstand (maximaal 16,99 euro per dag)
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo te groeien in de techniek
 • Wanneer je goed functioneert kan je een contract bij Océ verdienen
 • Ploegentoeslag van 14% over ieder gewerkt uur, wanneer je werkt in 2 ploegendienst

Functie eisen

Wil jij aan de slag als productiemedewerker techniek bij Océ? Dan is het belangrijk dat jij tenminste aan onderstaande eisen voldoet:

 • Jij beschikt over MBO 2 werk/denk niveau met technische werkervaring OF hebt deze ervaring opgedaan vanuit een hobby (bijv. sleutelen aan computers, auto's, modelvliegtuigen, etc.) 
 • Jij kunt werkvoorschriften lezen en begrijpen en begrijpt de Nederlandse taal 
 • Jij wilt werken in dagdienst of in twee ploegen
 • Jij woont maximaal 50 kilometer bij Venlo vandaan, bijvoorbeeld in Eindhoven of Roermond 
 • Jij wilt jezelf graag ontwikkelen (in de techniek) en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Océ Technologies

Startdatum vacature
Je start bij deze functie in overleg zo snel mogelijk.

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Beantwoorden van een online selectievragenlijst (deze komt direct na het versturen van jouw CV en motivatie)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 

Staat de vacature nog online op de website van Manpower? Dan is de functie nog beschikbaar!
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de oranje button 'solliciteer direct'.


Doorsturen
 
Uitzendwerk