Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Finance en Banking Trainees gezocht voor Leeuwarden en Groningen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 24 augustus 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-191364478

Over de functie

Wil jij jouw carrière in de financiële sector een kick-start geven? Woon jij in de omgeving van Leeuwarden of Groningen? Dan zoeken wij jou om als Trainee Finance en Banking deel te nemen aan ons mooie ontwikkelprogramma. Je komt hierbij te werken bij misschien wel één van ’s werelds grootse banken. Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde Wft-certificaten behaald en alle tools aangereikt krijgt om zelf de regie op jouw carrière te pakken.

Jij krijgt een ondersteunende en adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als verzekeren, financieren, betalen en sparen. Jouw doel is het scoren van een 9+ op klantbeleving. Na een jaar maak je kans op een leuke bonus en op een contract bij de opdrachtgever. Ook zijn er volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en kun je uiteindelijk doorgroeien tot (assistent) accountmanager.     

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever staan ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal. Dat zijn volgens hen - én ons -  de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. Natuurlijk in combinatie met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 
Onze opdrachtgever haalt - samen met jou - alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.
 

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een HBO diploma (een mbo-4 diploma richting bank en verzekeringen mag ook!) 
  • Jij bent beschikbaar om 36 uur per week het traineeship te volgen
  • Jij bent bereid het Wft-basiscertificaat te halen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij bent bereid om door heel Nederland jouw talenten in te zetten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan