Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

HR Business Partner

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 15 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-186969668

Over de functie

Als HR Business Partner signaleer, adviseer en faciliteer je jouw ManpowerGroup label op het gebied van HR vraagstukken ten aanzien van detachanten (Professionals) op HR beleid.

Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de volgende taken:

  • het proactief adviseren van management en directie door middel van managementstuurinformatie op HR gebied;
  • bijdrage leveren aan cultuur- of organisatieveranderingen (actueel thema: recent vernieuwde Arbeidsvoorwaardenregeling Professionals);
  • uitvoering geven aan de vernieuwingsagenda van 2018;
  • adviseren van operationeel leidinggevenden op HR gerelateerde vraagstukken en draagt er zorg voor dat HR beleid, proces en tooling door operationeel leidinggevenden tijdig, correct en steeds beter uitgevoerd wordt.

Het ManpowerGroup label waar jij de verantwoordelijke HR Business Partner voor bent is het professional label Experis. Je wordt onderdeel van het Commercial HR team van ManpowerGroup.
 

Over het bedrijf

Bij ManpowerGroup wil je werken. Als grootste aanbieder ter wereld van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen helpen wij anderen winnen in de veranderende wereld van werk.

Internationaal is ManpowerGroup een grote speler. In 82 landen bedienen wij ruim 400.000 klanten. We combineren de kracht en impact van een grote corporate met Hollandse nuchterheid en een passie voor wat we doen; het leveren van flexibiliteit en het ontzorgen van klanten door mooie combinaties van diensten. Vanuit de merken Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions bieden we oplossingen aan op het gebied van uitzenden, detachering, recruitment, assessments, outsourcing en consultancy.
 

Functie eisen

  • afgeronde hbo opleiding (HR/P&O gerelateerde richting);
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • werkervaring binnen een commerciële organisatie (pré);
  • werkervaring binnen de detachering (pré);
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • competenties: overtuigen, creëren van draagvlak, organisatiesensitiviteit, resultaatgericht, analyseren.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan