Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower JDE in Utrecht

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 12 maart 2018
Uren per week: 32
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 12,68 - 18,12 per uur
Vacaturenummer: IGB-186212405

Over de functie

Voor de vacature van Account Specialist bij Manpower JDE in Utrecht zijn wij op zoek naar een collega die vanuit een centrale locatie in Utrecht verschillende JDE locaties bedient. In deze rol ben je dé specialist op het gebied van werkgerelateerde vraagstukken vanuit JDE en onze pool van 200 flexwerkers. De kern van deze functie is retentie en relatiebeheer. Je bent gesprekspartner voor de klant en denk je mee met betrekking tot verschillende processen. Doordat je specialist bent voor onze klanten, leer je de klant en haar wensen door en door kennen en kan je feilloos diens behoeften aan voelen. 
Je bent onderdeel van een nieuw team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en beheert je eigen portefeuille. Uiteraard krijg je daar goede begeleiding bij!
Als Account Specialist bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • het begeleiden van jouw flexwerkers;
  • het zorgen voor de juiste poolopbouw zodat je snel kunt inspelen op toekomstige vacatures;
  • behouden en uitbreiden van een goede relatie met jouw klanten;
  • het optreden bij escalaties;
  • zorgen voor een goede administratie.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Specialist bij Manpower JDE in Utrecht ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een klantgerichte en pro actieve attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan