Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Teamcoach bij Carglass in Heerenveen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-185824949

Over de functie

Bij Carglass ben je als Teamcoach (38-40 uur p/week) de spil in de ontwikkeling van jouw collega’s. Het is jouw verantwoordelijkheid om door middel van observaties, feedback, begeleiding en training de collega’s uit jouw cluster te helpen groeien in vakmanschap, klantvriendelijkheid en commerciële vaardigheden. Jij bent dan ook niet tevreden tot jouw cluster de verwachtingen van de klant weet te overtreffen. Je werk biedt veel diversiteit, vraagt om veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en laat je jouw coachende vaardigheden optimaal inzetten.
Durf jij het aan om de drive achter klanttevredenheid en vakmanschap te zijn?

Als Teamcoach ben je werkzaam binnen het cluster Heerenveen en rapporteer je direct aan de Clustermanager. Samen met de collega's ben je werkzaam in de diverse service centers. Jouw taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

 • als Teamcoach ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen van je team door onder andere coaching (on the job);
 • je monitort de performance van de medewerkers op het gebied van bijvoorbeeld NPS, additionele sales activiteiten, klachtkosten, etc;
 • je hebt als doel het verbeteren en optimaliseren van de performance;
 • je begeleidt en traint nieuwe medewerkers en hebt regelmatig overleg met de afdeling training & opleiding over de voortgang van de nieuwe medewerkers;
 • je hebt een oog voor commerciële kansen en bezit de persoonlijke daadkracht om deze kansen te verzilveren en om je medewerkers hierin te begeleiden;
 • je bent in staat om draagvlak te creëren bij de (hoofd)Monteurs voor veranderingen/vernieuwingen;
 • je stimuleert positieve werkrelaties binnen Carglass®, maar ook met leveranciers en klanten.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een groot bedrijf in autoruitschade, Carglass®. Om jouw vak goed te doen, biedt Carglass® je een opleiding aan in combinatie met de praktijk. Naast een afwisselende baan met veel klantcontact heerst er op de werkvloer een prettige werksfeer met zowel je collega’s als de leidinggevende. Regelmatig organiseert Carglass® leuke uitjes waar je deel aan kunt nemen. De Belron® Exceptional Customer Service Award is geïntroduceerd door Belron®. Deze award is gecreëerd om Belron® collega’s, die exceptionele dienstverlening leveren, de erkenning te geven die zij verdienen. Belron® noemt deze collega’s ook wel de ‘Every Day Heroes’.
Eén keer per jaar nomineert Carglass® alleen de allerbeste voor de internationale Belron® Exceptional Customer Service Award. Zij maken kans om winnaar te worden van deze internationale award en ontvangen een mooi bedrag. De winnaars worden ieder jaar in november bekend gemaakt door de CEO van Belron. Bekijk het filmpje hier.

Functie eisen

Om plezier in je werk te kunnen hebben en goed als Teamcoach te kunnen werken, heb jij minimaal een aantal ervaringen opgedaan en herken jij je in het Carglass karakter:

 • je hebt Mbo+ werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt relevante werkervaring in de schadeherstel;
 • dat je invulling geeft aan coachen met aandacht, met zowel aandacht voor de klant als de medewerkers;
 • dat je werkt volgens onze merkwaarden hulpvaardig, ondernemend, toegewijd, professioneel en pro-actief, en je medewerkers helpt dat ook te doen;
 • je bent van nature nieuwsgierig en continu op zoek naar verbetermogelijkheden;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Cluster Heerenveen.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan