Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower in Amsterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 08 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-185444549

Over de functie

Als Account Consultant bij Manpower in Amsterdam ben je ondernemer pur sang. Samen met collega's bedien je de klanten van de vestiging en zorg je dat jullie samen succesvol zijn. Voor de klant ben jij de consultant als het gaat om flexwerk. Je bouwt een intern netwerk op bij de klant en beheert daarnaast een pool flexwerkers die je zelf samenstelt door de matchmaker in jezelf naar boven te halen. De kern van de functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod dat zowel klant als kandidaat tevreden zijn. Je zoekt, enthousiasmeert en selecteert de juiste kandidaten voor onze klanten. Denk hierbij aan MBO niveau 4 profielen t/m hooggeschoold white collar personeel.  Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het werven van flexwerkers, voeren van intakegesprekken, selecteren van de beste kandidaten; 
  • je bent commercieel, ziet kansen en mogelijkheden en weet deze om te zetten in resultaat;
  • behouden en uitbreiden van de relatie met de klant;
  • als Account Consultant ben je voor zowel de klant als de flexwerkers het dagelijkse aanspreekpunt;
  • maken van een uitstekende match tussen vacatures en kandidaten;
  • zorgen voor een goede administratie, contracten verwerking van urendeclaraties, bestandsbeheer, tarievenberekening en het bijhouden van personeelsdossiers.
 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Consultant bij Manpower in Amsterdam ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdragen aan het succes van het team. Daarnaast wordt je enthousiast van het behalen van commerciële doelstellingen. Je hebt lef, je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken;
  • een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan