Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Servicedesk medewerker telecom Vodafone Ziggo Utrecht

Klant: Vodafone Ziggo
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 06 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1924 per maand € 11,12 per uur
Vacaturenummer: V-0013981

Over de functie

Stel je hebt ervaring als servicedesk medewerker en je bent specialist op het gebied van smartphones en op zoek naar een baan op projectbasis bij klanten inhouse. En stel dat dit niet zomaar een klant is, maar eentje die ook nog eens goed staat op je CV? Lees dan eens verder, want wellicht is dit nu juist die afwisselend baan waar jij op zoek naar bent!

Voor Vodafone Ziggo regio Utrecht is Manpower op zoek naar een servicedesk medewerker telecom diensten en producten.
Je komt te werken op één van de locaties van een Rijksoverheid klant. Dit betreft een grote zakelijke klant van Vodafone. Deze opdracht is voor de duur van tenminste een jaar á 40 uur per week.


Wat ga je doen?
Als servicedesk medewerker ben je namens Vodafone Ziggo inhouse werkzaam bij de Rijksoverheid. Jij bent in deze veelzijdige baan het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de Rijksoverheid als het gaat om Vodafone producten en diensten en vragen hieromtrent. Van het aanvragen van Vodafone smartphones voor gebruikers, het beantwoorden van algemene gebruikersvragen of bijv. factuurvragen tot het oplossen van storingen of problemen. Je bent hierbij regelmatig werkzaam aan de balie zodat de medewerkers van de Rijksoverheid je gemakkelijk en snel kunnen bereiken.

Kortom:

 • Vertrouwelijk behandelen van klantgegevens
 • Opstellen van klant specifieke werkprocedures
 • Geven van uitleg aan de klant over diverse Vodafone producten en diensten
 • Beantwoorden van klantvragen over facturen van Vodafone
 • Aansluiten van 06-nummers voor bestaande en/of nieuwe gebruikers
 • Beheren van smartphone applicaties

Werktijden
In deze functie werk je in dagdienst van maandag tot en met vrijdag, 40 uur per week. Het is belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent op verschillende werktijden. Soms is het nodig  langer door te werken en het komt ook voor dat je op een andere locatie aan de slag gaat. 

Over het bedrijf

Vodafone Ziggo
Wereldwijd worden bijna 400 miljoen klanten bedient door Vodafone Ziggo met het hoogwaardige en kwalitatieve netwerk. Hierin speel jij een grote rol als support medewerker: de klanten krijgen een zo best mogelijke dienstverlening van jou om het best mogelijke uit hun producten te halen, zowel zakelijk als privé. De beste dienstverlening komt natuurlijk niet vanzelf. Hier wordt met alle collega’s keihard aan gewerkt. 

Opdrachtgever Rijksoverheid 
De overheid en de Rijksoverheid zijn niet hetzelfde. Een overheid is het hoogste bevoegd gezag op een bepaald territorium of grondgebied. Zo bestaat de totale overheid uit de Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen. Deze overheden nemen op tal van terreinen maatregelen, vaardigen wetten uit en zien toe op de naleving ervan. In totaal maken meer dan 1.600 organisaties en instanties deel uit van de overheid, waaronder 11 ministeries, 12 provincies en zo’n 400 gemeenten.
De Rijksoverheid is onderdeel van de overheid, en bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze ministeries vallen en de Hoge Colleges van Staat. In totaal werken er bij de Rijksoverheid zo’n 100.000 rijksambtenaren, verspreid door heel Nederland.

Wat mag jij verwachten?

 • Prima startsalaris van € 11,12 euro bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer
 • Fulltime functie voor 40 uur per week 
 • Je start inhouse bij de Rijksoverheid, een opdrachtgever die een boost geeft aan je CV en natuurlijk jouw ervaring!
 • Veelzijdige baan, waar geen dag en locatie hetzelfde is, echt een positie voor de kandidaat die op zoek is naar een dienstverlenende uitdaging
 • Na 6 maanden uitzenden kans op een contract bij Vodafone Ziggo en een lease auto

Bij dit Vodafone Ziggo contract horen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een smartphone, collectieve zorgverzekering, pensioenverzekering, vakantiedagen en interessante bonusregeling, die kan oplopen tot 8% van je brutoloon. De bonusregeling is gebaseerd op klanttevredenheid en niet op commerciële resultaten. Ook zijn er leuke incentives te verdienen, zoals reizen en uitjes.

Functie eisen

Bij dit Vodafone Ziggo contract horen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een smartphone, collectieve zorgverzekering, pensioenverzekering, vakantiedagen en interessante bonusregeling, die kan oplopen tot 8% van je brutoloon. De bonusregeling is gebaseerd op klanttevredenheid en niet op commerciële resultaten. Ook zijn er leuke incentives te verdienen, zoals reizen en uitjes.

Voor deze functie is het van belang dat jij klantvriendelijk en enthousiast bent. Je hebt affiniteit met de telecomsector en met smartmanagement producten. Hiernaast beschik je over de volgende competenties en functie-eisen: 

 • Jij hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan met direct klantcontact, bijvoorbeeld als servicedesk medewerker, receptioniste, baliemedewerker of klantenservice medewerker
 • Jij beschikt over een MBO diploma 
 • Jij hebt een zeer representatieve uitstraling (geen zichtbare tatoeages, piercings of dergelijke)
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden
 • Jij hebt affiniteit met telecom en kennis van operationele bedrijfsprocessen, verwerkingssystemen en verkoopstrategie
 • Jij hebt affiniteit met smartphone producten en enig technisch inzicht
 • Jij beschikt over een rijbewijs B 

Startdatum vacature
In deze functie begin je in overleg zo snel mogelijk. Wees verstandig en reageer vandaag nog!

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Recruiter Vodafone Ziggo neemt contact op voor een telefonisch of live interview op locatie
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 

We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk