Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Young Professional Banking

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 13 maart 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-184703341

Over de functie

Introductie
Ben jij (bijna) afgestudeerd, energiek en ambieer je een carrière in de bancaire sector? Dan zij wij op zoek naar jou! Spreekt het je aan om ondernemers of particulieren te adviseren of ondersteunen bij financiële vraagstukken? Ben jij een aanstormend talent en wil je het allerbeste uit jezelf halen en houd je van afwisseling?  Als Young Professional Banking maak je door middel van werken en leren tegelijk kennis met verschillende functies en bepaal je zelf jouw ambitie, uiteenlopend van Adviseur tot (Assistent) Accountmanager. Wij zijn op zoek naar meerdere Young Professionals Banking voor verschillende locaties in Nederland. Deze vacature betreft 32-40 uur per week. 

Over de functie
Als Young Professional Banking start je met een opleidingstraject bij onze opdrachtgever, waarin je onder andere aan de slag gaat met zowel de theorie als de praktijk. Nadat je het opleidings- en inwerktraject hebt gevolgd ga je aan de slag in een adviserende of ondersteunende rol, waarbij je te maken kan krijgen met diensten als betalen, sparen, verzekeren of financieren. In je adviserende of ondersteunende rol zorg je voor een 9+ klantbeleving. Geslaagde dag? Als een klant door jou ambassadeur is geworden. Ons doel is jou verder te laten ontwikkelen! In de rol van Young Professional Banking leg je een goede basis om door te groeien naar een functie die je ambieert. Bij Totality Careers stellen we jouw ontwikkeling centraal. Het Banking Team van Totality Careers bestaat uit een hechte groep, gevormd door gedreven collega's met bijna allen een bancaire achtergrond waardoor de alle scenario's al minimaal twee keer meegemaakt hebben. 

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever staan ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal. Dat zijn volgens hen - én ons -  de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. Natuurlijk in combinatie met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 

Careers haalt - samen met jou - alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrière doelen. Hard werken, veel leren, alles bereiken. Kortom: laat je opleiden (Totality Academy), coachen en begeleiden. 

Functie eisen

  • Minimaal een MBO 4 diploma, Bachelor afgestudeerden zijn ook meer dan welkom!
  • Jij hebt bij voorkeur een diploma behaald richting financiën of banking (dit is een voorkeur, geen eis!) 
  • Jij bent bereid om voor start van de opdracht de WFT Basis te behalen (uiteraard op onze kosten) 
  • Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift 
  • Jij bent gemotiveerd en leergierig
  • Jij houdt ervan dienstverlenend en klantgericht bezig te zijn
  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Jij past jezelf gemakkelijk aan in verschillende situaties en je gaat uitdagingen niet uit de weg
  • Je bent een echte teamplayer! 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk