Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower in Terneuzen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 01 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-183740483

Over de functie

Voor de vacature van Account Specialist bij Manpower in Terneuzen zijn wij op zoek naar een collega die de klant bedient. In deze rol ben je dé specialist in het vinden van goed gekwalificeerde medewerkers. Je bemiddelt kandidaten met diverse profielen: van administratief medewerkers tot technische medewerkers. De kern van deze functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Daarnaast ben je gesprekspartner voor de klant en denk je mee met betrekking tot verschillende processen. Doordat je specialist bent voor onze klant Dow, leer je de klant en haar wensen door en door kennen en kan je feilloos diens behoeften aan voelen. Met deze kennis zoek, enthousiasmeer en selecteer je de juiste kandidaten voor jouw klant.
Je bent onderdeel van een enthousiast, ervaren en gedreven team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en beheert je eigen profielen. Uiteraard krijg je daar goede begeleiding bij!
Als Account Specialist bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

 • Het vinden van de juiste flexwerkers;
 • Het begeleiden van jouw Dow-flexwerkers;
 • Het zorgen voor de juiste poolopbouw zodat je snel kunt inspelen op toekomstige vacatures;
 • Behouden en uitbreiden van een goede relatie met Dow;
 • Zorgen voor een goede administratie.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.  
 

Functie eisen

Voor de vacature van Account Specialist bij Manpower in Terneuzen ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren met zowel klant als kandidaat. Je werkt gemakkelijk samen met een team van 11 koppen sterk, om zo samen de commerciële doelstellingen te behalen. Je bent een doorzetter, past goed in een hectische omgeving en gaat proactief te werk. Analytisch denkvermogen, de klant voorzien van trends binnen de arbeidsmarkt, een hands-on mentaliteit en het uitbouwen van het netwerk moet op je lijf geschreven zijn. Daarnaast beschik je over: 

 • Een hbo werk- en denkniveau;
 • Planning en organisatie skills;
 • Een positieve en klantgerichte instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Flexibiliteit en het vermogen snel te schakelen;
 • Gezonde dosis lef;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Een flinke dosis pro activiteit.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan