Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Commercieel Medewerker Binnendienst Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 19 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-181446705

Over de functie

Ben jij recentelijk afgestudeerd op HBO niveau, of heb jij wellicht al wat meer ervaring in de binnendienst, en op zoek naar een uitdagende en veelzijdige nieuwe baan? Dan is is dit misschien de baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we namelijk op zoek naar een Proposal & Contract Coördinator (officiële functietitel) . In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, naast de Accountmanager, Business Partner Manager of Dealer Manager. Je adviseert zowel Corporate- als ook Large Enterprise klanten over de juiste oplossing op het gebied van mobiele als ook vaste communicatieoplossingen.

Verantwoordelijkheden

 • Je onderzoekt de klantbehoeften waarna je een passend advies geeft over mogelijke oplossingen en bijbehorende prijzen. Je maakt klantvoorstellen, aanbiedingen en contracten en legt de uiteindelijke bestelling vast.
 • Tevens ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met bestaande (vaste) klanten, zowel in het Corporate-segment als het SME segment Een deel van de klanten behandel je zelfstandig. Grotere klanten bedien je in samenwerking met een Accountmanager. Voor klanten in het indirecte kanaal lever je de verkoopondersteunende activiteiten richting onze Business Partners, Dealers en IT Resellers. 
 • Je beheert onder meer de proces flow van uitstaande orders en de ondertekende contracten voor alle zakelijke klanten en partijen in het indirecte kanaal en zorgt voor een nauwkeurige registratie hiervan. Je zorgt voor een goede interne informatie overdracht betreffende de levering en implementatie van klantorders richting de projectmanagers en de backoffice.
 • Tevens verzorg je de communicatie van bonusvergoedingen naar het indirecte kanaal en lever je ondersteuning bij het controleren van billing-taken in Unify & SAP Business One. 

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau
 • Je bent klantgericht, commercieel, proactief en flexibel ingesteld.
 • Je bent communicatief sterk, coördineert graag en je realiseert samen met je collega’s de gestelde doelen. 
 • Je hebt ervaring met de volgende software: Word, Excel, MS Office.
 • Je bent cijfermatig sterk, werkt gestructureerd en nauwkeurig.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal zeer goed en je beschikt over uitstekende tekstuele vaardigheden.
 • Op korte termijn beschikbaar

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk