Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Marketingmedewerker

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 21 februari 2018
Uren per week: 32
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 12,68 - 18,12 per uur
Vacaturenummer: IGB-179647845

Over de functie

In de rol van Marketingmedewerker bij ManpowerGroup draag je bij aan een grote verscheidenheid aan projecten. Je houdt je bezig met het plaatsen van content op de juiste kanalen. Ten behoeve van de website en social media ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van effectieve online campagnes. Verder help je jouw collega’s met de dagelijkse gang van zaken en denk je actief mee over het opstellen van social media strategieën en het bereiken van doelgroepen. Het is een veelzijdige job waarin jouw ontwikkeling centraal staat.
 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. ManpowerGroup is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gemakkelijk aan te rijden vanaf Utrecht, Amsterdam, Gouda, Den Haag.
 

Functie eisen

Voor de vacature van Marketingmedewerker breng je door jouw sterke persoonlijkheid en positieve instelling een belangrijke bijdrage aan het succes van het online team van ManpowerGroup. Je bent nieuwsgierig van aard en wordt enthousiast van het behalen van de online doelstellingen. Je bent leergierig en iemand die graag verantwoordelijkheden op zich neemt. Daarnaast ben je proactief en niet bang om initiatief te nemen. Verder beschik je over:
•    een hbo-diploma;
•    goede communicatie vaardigheden;
•    uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan