Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Sales collega

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 24 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-174382515

Over de functie

Wat houdt de vacature van de Sales collega in Hengelo in? 

Voor de vacature van Sales collega in Hengelo zoeken wij een gedreven collega, die het vermogen heeft om 'out of the box' te denken. Jij wordt de schakel tussen klant en kandidaat en weet voor beide de perfecte match te maken. Je gaat opereren binnen alle sectoren en bemiddelt kandidaten met verschillende profielen (lbo, mbo, hbo). De belangrijkste werkzaamheden zullen bestaan uit het bewerken van mogelijke nieuwe klanten.  Wat ga je nog meer doen:

  • het signaleren van commerciële kansen in de markt (bijv. door naar netwerkbijeenkomst te gaan of door potentiële klanten te bezoeken);
  • een boost geven aan de bonus structuur binnen Manpower Hengelo;
  • het maken van een goede match tussen vacatures en kandidaten.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw nieuwe werkgever? 

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. Volop mogelijkheden voor jou om je te ontwikkelen naar jouw eigen stip aan de horizon! 

Functie eisen

Is de vacature van de Sales collega in Hengelo iets voor jou?

Ben jij degene die in je vriendengroep altijd het initiatief neemt en dingen regelt? En krijg je energie van netwerken en (commercieel) resultaat? Dan zou deze vacature als Sales Collega in Hengelo zomaar eens jouw functie kunnen zijn! Jij beschikt over: 

  • HBO denk en werkniveau;
  • ervaring in een hectische omgeving;
  • een positieve, nieuwsgierige en commerciële instelling;
  • flexibiliteit en het vermogen snel te schakelen;
  • een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan