Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Junior Recruiter Manpower Leeuwarden

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-170942043

Over de functie

Wat houdt de functie van Junior Recruiter bij Manpower in?

Jij weet een speld in een hooiberg nog te vinden en het internet heeft voor jou dan ook nog maar weinig geheimen. Het maken van de match tussen vraag en aanbod, klant en kandidaat geeft je een kick en smaakt naar meer.

Sourcing Specialist, Talent Sourcer, E-recruitment, Online Recruiter wat is nu het verschil? Inhoudelijk eigenlijk niets alleen maak jij wel het verschil! Met onze visie op talent (en de onmisbaarheid hiervan) zijn wij continu op zoek naar talenten in de arbeidsmarkt. Echter dit kunnen wij niet alleen en hier hebben wij jou voor nodig! Iemand die met passie de juiste online kanalen inzet om kandidaten te bereiken, verleiden en te boeien. Door jouw kennis van de online kandidatenmarkt lever jij een belangrijke bijdrage aan Manpower en onze opdrachtgevers. Jij maakt de inschatting van haalbaarheid, snelheid en vindbaarheid van kandidaten voor onze vacatures en jij hebt hier een adviserende rol in de richting van onze organisatie en externe opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met de Consultant op de vestiging om succesvol plaatsingen te realiseren bij opdrachtgevers.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • inventariseren van vacatures zodat jij een duidelijk sourcing plan kan maken;
 • creatief inzetten van employer branding activiteiten via social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter en Facebook om de werving te bevorderen;
 • online zoeken middels Boolean search en het proactief benaderen van professionals op mbo, hbo en wo niveau;
 • bouwen en onderhouden van online netwerken en communities;
 • telefonisch en via Skype of Facetime interviewen van kandidaten.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw werkgever?
ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 
  
In deze functie kun je 32 of 40 uur werken, aan jou de keuze!

Functie eisen

Is de vacature van Junior Recruiter bij Manpower iets voor jou?
Voor de vacature van Junior Recruiter in Leeuwarden zoeken we mensen die met passie en drive zich willen ontwikkelen binnen de recruitment branche. Je bent starter op de arbeidsmarkt of je hebt reeds ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling maar je wilt verder! Jij bent innovatief, resultaatgericht en beschikt over een gezonde portie commercie. Ook ben jij leergierig en ga jij actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is voldoende ruimte om door te groeien. Verder beschik jij over:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • affiniteit met recruitment;
 • creativiteit en je neemt initiatief;
 • teamspirit en commercieel inzicht;
 • communicatieve vaardigheden;
 • de ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie!

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen