Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Junior Accountmanager IT bij Experis in Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 17 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-164751924

Over de functie

Voor de functie van Junior Accountmanager IT zoeken wij een commerciële recruiter die de ambitie heeft om zichzelf verder te ontwikkelen naar de functie van Accountmanager.

In eerste instantie ga jij met ondersteuning van Talent Acquisition Specialisten de beste kandidaten aan ons binden waardoor wij hen kunnen voorstellen op openstaande vacatures. Daarnaast word jij ook verantwoordelijk voor:

  • fieldmanagement van de mensen die voor ons werken; het coachen, ontwikkelen en begeleiden van jouw pool van gedetacheerden;
  • relatiebeheer en uitbouwen van het klantenbestand, door zowel het benaderen van prospects als de mogelijkheden uitbouwen bij onze huidige klanten.

Dit ga jij doen voor functies over de volledige breedte van IT. Denk hierbij aan Software Engineers, Data Analysten, Projectmanagers IT en Hoofd ICT.

Over het bedrijf

Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding.

Organisaties bieden we innovatief HR-advies met Experis Expertise.Vanzelfsprekend zoeken we de samenwerking met andere merken bij ManpowerGroup om totaaloplossingen te kunnen bieden bij organisaties.

Functie eisen

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 32 uur beschikbaar;
  • type ondernemer;
  • altijd gedreven door doelstellingen.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen