Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Learning & Development Specialist in Diemen bij ManpowerGroup

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 10 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-164364959

Over de functie

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van het scholingsbeleid dat zich richt op de ontwikkeling van de flexkrachten van Manpower. Je houdt je bezig met het optimaliseren van het bestaande beleid, met het ontplooien van nieuwe initiatieven, met het uitbreiden van de ManpowerGroup Talent Academy’s en met het adviseren op basis van jouw ervaringen. Als L&D Specialist ben jij de regisseur op het gebied van scholing en ontwikkeling van onze flexkrachten en ben je in staat om als specialist zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • het aanpassen van het huidige beleid met behulp van jouw analytische vaardigheden, waardoor wij onze medewerkers op het gebied van scholing maatwerk kunnen bieden;
  • het intern creëren van draagvlak voor dit beleid;
  • het extern sparren en creëren van nieuwe ontwikkeloplossingen met opleiders;
  • het uitbreiden van de ManpowerGroup Academy, waar wij mensen om- en bijscholen om hun talenten beter bij de huidige markt de laten aansluiten.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. ManpowerGroup is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en makkelijk aan te rijden vanaf Utrecht, Amsterdam, Gouda, Den Haag.

Functie eisen

Is de vacature van Learning & Development Specialist bij ManpowerGroup in Amsterdam iets voor jou?
Sta jij stevig in je schoenen en ben je proactief ingesteld? Heb jij een didactische achtergrond in combinatie met een sterk gevoel voor commercie? Wil jij je hard maken voor de scholing en ontwikkeling van onze flexkrachten? Dan is deze rol zeker wat voor jou! Je beschikt onder andere over: 

  • minimaal een afgeronde hbo opleiding;
  • relevante werkervaring;
  • goede communicatie- en adviseringsvaardigheden;
  • ervaring met het optimaliseren van processen en programma’s;
  • een goede dosis creativiteit en ondernemerschap; 
  • organisatiesensitiviteit en helicopterview.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen