Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower in Culemborg

Publicatiedatum: 04 december 2017
Regio: Utrecht
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: HR/P&O/juridisch
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-160065599

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die woonachtig is in of nabij de regio de Betuwe, of bereid is om te reizen binnen het Betuwe gebied.
Denk hierbij aan gemeente Culemborg, gemeente Buren, gemeente Geldermalsen, gemeente Lingewaal, gemeente Tiel, gemeente Neerijnen, gemeente Neder Betuwe, gemeente over Betuwe.
De standplaats zal Den Bosch zijn.

Als Account Consultant bij Manpower in Culemborg ben je ondernemer pur sang. Je komt te werken in een groot team. Samen met collega's bedien je de klanten van de vestiging en zorg je dat jullie samen succesvol zijn. Voor de klant ben jij de consultant als het gaat om flexwerk. Je bouwt een intern netwerk op bij de klant en beheert daarnaast een pool flexwerkers die je zelf samenstelt door de matchmaker/poolmanager in jezelf naar boven te halen. De kern van de functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod waarbij zowel de klant als kandidaat tevreden zijn. Je zoekt, enthousiasmeert en selecteert de juiste kandidaten voor de klanten waar jij verantwoordelijk voor bent. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het werven van flexwerkers, voeren van intakegesprekken, selecteren van de beste kandidaten en begeleiden van kandidaten in hun dagelijkse werkzaamheden;
  • het behouden en uitbreiden van de relatie met de klant;
  • als Account Consultant ben je voor zowel de klant als de flexwerkers het dagelijkse aanspreekpunt;
  • het maken van een uitstekende match tussen vacatures en kandidaten.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Consultant bij Manpower in Culemborg ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdragen aan het succes van het team. Je hebt lef en je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • rijbewijs B;
  • je standplaats zal Den Bosch zijn maar je moet bereid zijn om te reizen in de regio de Betuwe;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • een gezonde dosis lef en krijg je energie van het samenwerken.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower in Culemborg