Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Personeelsplanner COPE Manpower (november 17)

Publicatiedatum: 27 november 2017
Regio: Noord-Brabant
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-157990034

Over de functie

Geen dag is hetzelfde en je krijgt de ene na de andere uitdaging voorgeschoteld: voor de vacature van Personeelsplanner in Den Bosch zijn we op zoek naar een gedreven collega, die ons Center of Planning Excellence (COPE) fulltime komt versterken. Het COPE maakt onderdeel uit van Manpower en verzorgt de personeelsplanning voor grote opdrachtgevers. (Bekijk het introductiefilmpje voor een korte uitleg van wat het COPE doet: https://www.youtube.com/watch?v=qIQBS_X385U). Op deze snel groeiende afdeling staan inzet, kwaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van het planningsproces en het realiseren van een optimale performance bij de aan jou toegewezen opdrachtgevers. Je adviseert klanten op het gebied van poolmanagement, maakt forecasts en planningen, je analyseert data en vertaalt deze naar adviezen. Je werkzaamheden als Personeelsplanner bestaan onder andere uit: 

 • het maken van (ad hoc) dag-, week- en maandplanningen; 
 • het afstemmen van de planning met consultants, kandidaten en opdrachtgevers; 
 • het analyseren van rapportages, op basis hiervan breng je een advies uit naar de klant;
 • het inventariseren van beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van flexwerkers;
 • het actief deelnemen en bijdragen aan vergaderingen / teamoverleg.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.
 

Functie eisen

Als Personeelsplanner beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, je bent ondernemend, accuraat en zeker ook stressbestendig. Je staat stevig in je schoenen, behoudt het overzicht en hebt een servicegerichte houding. 
Daarnaast beschik je over: 

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal één jaar werkervaring met het verzorgen van grote en/of complexe personeelsplanningen (pré);
 • een sterk analytisch en groot verantwoordelijkheidsvermogen;
 • een positief kritische houding en een oplossend vermogen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
 • een flexibele instelling wat betreft  werkzaamheden en werktijden.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Personeelsplanner COPE Manpower (november 17)