Teamleider HR Contracten Administratie | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38195634

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Teamleider HR Contracten Administratie

Publicatiedatum: 14 november 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Financieel
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-154227355

Over de functie

Word jij blij van goed lopende processen, alle neuzen dezelfde richting op krijgen en een perfecte administratie? Dan is de baan als Teamleider HR Contracten Administratie misschien wel de perfecte baan voor jou.

De Contract Care afdeling verzorgt de centrale administratie ten behoeve van de contracten van flexmedewerkers, gedetacheerden en ZZP’ers voor alle vestigingen van de ManpowerGroup.  

Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het op een correcte en tijdige wijze verrichten van alle administratieve en organisatorische werkzaamheden. Dit doe je conform de richtlijnen van de organisatie, wet- en regelgeving. Tevens zorg jij ervoor dat alle processen, de verdeling van projecten én de dagelijkse planning op rolletjes verloopt.

Over het bedrijf

De ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij loopt ManpowerGroup voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Teamleider ben jij enthousiasmerend, procesmatig sterk en vind jij het een uitdaging om toch alle het werk in beperkte tijd gedaan te krijgen.

Verder heb jij een helicopterview, maar staat tegelijkertijd ook “met je voeten in de klei”. Je weet hoe je processen kan managen en bijsturen. Bekendheid met HR processen en contractopmaak, met name de vertaling van wetgeving, is een grote pré.

Daarnaast heb je:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • 3 jaar werkervaring als leidinggevende in een proces gestuurde omgeving;
  • kennis van Arbeidsrecht bij voorkeur in de uitzendbranche;
  • een pre is kennis van: WWZ, WDBA, WAADI en SNA;
  • een energieke werkhouding;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • een verbindende houding en ben je een echte teamspeler.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Teamleider HR Contracten Administratie