Word operator via Manpower omgeving Hoofddorp | Hoofddorp | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38158574

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Word operator via Manpower omgeving Hoofddorp

Publicatiedatum: 09 november 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: MBO
Vakgebied: Industrieel/productie
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Manpower
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1800,00 - 2200,00 per maand € 10,40 - 12,72 per uur
Vacaturenummer: V-0011014

Over de functie

Jij bent technisch en draait je hand niet om voor een klusje meer of minder. Jij wilt altijd alles zelf repareren en bent geïnteresseerd in hoe de techniek achter bepaalde objecten precies werkt. Hier jouw baan van maken, dat hield je tot voor kort niet voor mogelijk. Daar komt nu verandering in via de Manpower operator academy. Deelnemers aan de Manpower operator academy worden in 2 jaar klaar gestoomd voor een carrière in de techniek. Lijkt dit je wat? Lees vooral verder, en solliciteer!

Wat doe je als operator?                                                 
Als operator werk je in de productie en ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van één of meerdere machines in het productieproces. Je lost eerstelijns storingen op, controleert de kwaliteit van de producten, stelt de machine in en voert onderhoud uit aan de machines. Omdat een deel van de productieprocessen geautomatiseerd is, ben je in je werk als operator ook veel bezig met een computer.

Over het bedrijf

Word operator A of B met de Manpower Operator Academy omgeving Hoofddorp
Manpower is al ruim vijf jaar dé opleider voor gemotiveerde operators. Door de persoonlijke begeleiding en het feit dat er rekening gehouden wordt met jouw privéleven is de Manpower Operator Acedemy ideaal voor de gemotiveerde kandidaat zonder of met diploma.

De academy duurt twee jaar en leidt jou op tot operator A of B, dus je krijgt na afloop een MBO diploma operator A of B. Je werkt fulltime bij één van de opdrachtgevers van Manpower en 1 dag in de week volg jij lessen klassikaal. Jij bent per week daarnaast gemiddeld 10 uur bezig met zelfstudie.

De voordelen van het volgen van de Academy
Een productieproces valt of staat met de operators die het hele proces in de gaten houden. Het is dus niet zo gek dat er veel vacatures zijn voor operators. Daarentegen zijn er maar weinig mensen met de juiste kennis en vaardigheden. Een opleiding tot operator staat dus goed op je CV en vergroot jouw kansen op een vaste baan!

 • Je wordt opgeleid tot operator A of B, waarvoor je een MBO diploma operator A of B ontvangt. Dit diploma vormt een goede basis voor een carrière in de techniek
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden tijdens jouw opleiding: jouw bruto maandsalaris zal liggen tussen de 1.800 en 2.200 euro
 • Omdat er in de productie wordt gewerkt in ploegen, kun je ook rekenen op een extra ploegentoeslag bovenop je loon
 • Daarnaast wordt er een reiskostenvergoeding geboden
Nadat je de opleiding hebt afgerond
Je ontvangt nadat je jouw opleiding hebt afgerond een contract bij het bedrijf waar je ook tijdens je opleiding hebt gewerkt. Daarnaast biedt Manpower jou voldoende andere opties door toegang te bieden tot een groot netwerk in de industriële sector.

Functie eisen

Heb jij het in je om operator te worden?

 • Een diploma is geen vereiste! Wel vragen we dat je beschikt over minimaal mbo 2 werk- en denkniveau (dit wordt getoetst door middel van een assessments  voordat je begint aan de opleiding)
 • Affiniteit met techniek, bijvoorbeeld door eerdere werkervaring in de technische sector, als productiemedewerker, of door een technische hobby (denk aan sleutelen aan auto’s, computers  etc.)
 • In staat om de opleiding in het Nederlands te volgen
 • Fulltime beschikbaarheid en bereid om in ploegendiensten te werken
 • Beschikt over eigen vervoer (de productiebedrijven zijn doorgaans niet bereikbaar met het OV tijdens de begin- en eindtijden van de diensten)
 • Woonachtig in de omgeving van Haarlem, maximaal 50 km daar vandaan (bijvoorbeeld in Amsterdam, Hoofddorp of Amstelveen) 

Startdatum vacature
De eerstvolgende klassen voor de opleiding tot operator starten in januari 2018. Reageer snel, zodat je verzekerd bent van een plekje voor deze unieke opleiding want vol is vol!
 
Solliciteren doe je door je CV en motivatie te versturen via de ‘solliciteer direct’ button.
Heb je vragen over het solliciteren via de website? Neem dan contact op via 088-2828165
.
 
De sollicitatieprocedure
 • Meld je aan voor deze opleiding door te klikken op 'Solliciteer direct'
 • Beoordeling van de aanmelding op basis van jouw CV, selectie vragenlijst en aanvullende informatie
 • Manpower nodigt jou uit voor het maken van een tweetal online assessments.
 • Bij positieve uitslag van de assessments neemt Manpower contact met je op voor het maken van een afspraak voor de entreetoets.
 • Bij een positieve uitslag volgt een live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever
Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

Word operator via Manpower omgeving Hoofddorp