Junior Recruiter Manpower Venlo Venray | Venlo | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38092932

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Junior Recruiter Manpower Venlo Venray

Publicatiedatum: 02 november 2017
Regio: Limburg
Opleidingsniveau: MBO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-151021600

Over de functie

Ben jij net klaar met je studie en wil jij een vliegende start van jouw recruitment carrière? Of ben je gewoon tijdelijk op zoek naar een leuke baan binnen de recruitment en ben jij niet bang om de telefoon op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Voor onze inhouse vestigingen in Venlo en Venray zoeken we mensen die houden van aanpakken! De arbeidsmarkt verandert, de vacatures vliegen om onze oren dus we kunnen wel wat ondersteuning van jou gebruiken!
Als matchmaker weet jij waar je mensen kunt vinden en weet jij daarnaast in welke rol mensen het meest op hun plek zijn.
 
Wat ga je doen?
In deze rol ben jij de belangrijkste aanvoerder van nieuw talent bij de onsite Manpower vestigingen in Venlo en Venray. Jij gaat online en offline op zoek naar de beste kandidaten voor de vacatures. Hiervoor gebruik je onze eigen database en online jobboards. Je gaat verder actief aan de slag met flyeren en het bezoeken van events en scholen. Je voert telefonische intakes met de sollicitanten en organiseert speeddates en netwerkbijeenkomsten. Kortom een mooie kans om alle facetten van online en offline recruitment voorbij te zien komen!
 
 Kort samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • het inventariseren van vacatures zodat jij een wervingsstrategie kan maken;
 • het creatief inzetten van employer branding activiteiten via online en offline kanalen zoals social media, flyeren en het bezoeken van events en scholen;
 • het online zoeken en het proactief benaderen van geschikte kandidaten;
 • het telefonisch interviewen van kandidaten;
 • het organiseren van speeddates, sollicitatierondes en het voeren van intakegesprekken.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw werkgever?
ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 
 
Je komt te werken op één van onze onsite locaties in Venlo of Venray.  Starten kan per direct (graag zelfs). Het gaat om een tijdelijke functie tot het einde van het jaar. Bij goed functioneren is het mogelijk om door te groeien in onze organisatie.

Functie eisen

Is de vacature van Junior Recruiter bij Manpower iets voor jou?
Ervaring in de recruitmentbranche is geen vereiste. Voor deze klus zoeken we iemand met een goede dosis drive en initiatief. Iemand die proactief is, en niet bang is om de telefoon op te pakken en te gaan bellen. Je bent resultaatgericht, commercieel en je hebt zin in een uitdaging! Daarnaast:

 • houd je van aanpakken;
 • neem je initiatief en ben je proactief;
 • ben je communicatief vaardig;
 • ben je per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar;
 • spreek je goed Nederlands en Engels;
 • en is Pools spreken een pre.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Junior Recruiter Manpower Venlo Venray