Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Medewerker klantenservice bij Coöperatie VGZ Arnhem

Klant: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 16 januari 2018
Uren per week: 32
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1739 per maand € 12,60 per uur
Vacaturenummer: V-0001895

Over de functie

Zorg moet zinnig en betaalbaar blijven, een complexe puzzel waar wij als zorgverzekeraar aan werken. Als klantenservicemedewerker spreek jij mensen met financiële en medische zorgen, die je wilt helpen. Hoe bewaar jij toch voldoende afstand om (first time right) het juiste antwoord te geven op vragen?

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als Klantenservicemedewerker bij Coöperatie VGZ ben jij het eerste aanspreekpunt voor verzekerden bij vragen. Niet zomaar een rol, want zorg is een enorm belangrijk onderdeel van onze maatschappij. En een ingewikkeld onderdeel bovendien, met lastige financiële en aan zorg gerelateerde kwesties. Denk aan vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen, zorgverleners, maar ook aan praktische vragen over bijvoorbeeld de Mijn-omgeving van VGZ.

Jij helpt VGZ verzekerden door dit veld heen door hun vragen zo snel mogelijk op de juiste manier te beantwoorden. Waar mogelijk denk je mee en zoek je naar een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan gespreid betalen, of de klant te adviseren om onze afdeling Zorgadvies en bemiddeling mee te laten denken in een oplossing op het gebied van wachtlijsten. Soms heb je echter ook minder goed nieuws en moet je weten hoe je dit moet brengen.

Kortom, naast goede sociale vaardigheden hebt je veel kennis nodig van zowel de financiële kant en ben je geïnteresseerd in het Nederlandse zorgveld. Iedere dag leer je bovendien bij! Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar maak je onderdeel uit van een team waarin jouw talent en gedrevenheid heel welkom zijn. Jouw teammanager is jouw eerste aanspreekpunt. Coaches staan je bij en helpen je het juiste antwoord te geven. En loop je tegen processen aan die beter kunnen? Dan kun je bij de procesconsultant binnen jouw team terecht! Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie voor een hoge klanttevredenheid!

Over het bedrijf

Waarom wil je aan de slag bij VGZ?
VGZ is een Coöperatie; een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Samen met de klant en zorgaanbieders wil dit bedrijf de zorg slimmer organiseren. Vanaf je eerste werkdag als Klantenservicemedewerker bij Coöperatie VGZ, ben je dan ook onderdeel van een organisatie die werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die vraagt om nieuwe oplossing, maar vooral ook om de uitvoering ervan.

Je komt te werken in een frisse en kleurrijke omgeving en een team van collega’s dat samen streeft naar goede resultaten en gezelligheid. Je krijgt bovendien de kans om jouw toekomst zelf vorm te geven. Door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Wat verdien je?

 • Een mooi salaris van € 12,60 bruto per uur
 • Toeslag van 25% als je werkt op zaterdag of na 19.00 uur
 • Reiskostenvergoeding van max. € 10,04 per dag
 • Reis je met het Openbaar Vervoer? Dan worden je reiskosten volledig vergoed!
 • Werk je tot 18.30 uur of later, dan krijg je op kosten van VGZ een gezonde en verantwoorde maaltijd
 • Een WFT Zorg certificaat die je op kosten van Manpower kunt behalen en de mogelijkheid om jezelf en jouw resultaat steeds weer te verbeteren!

Flexibele werktijden
De werktijden bij VGZ zijn flexibel en daarom wordt er van jou gevraagd dat jij flexibel inzetbaar bent. De klantenservice is open van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 09.00 tot 13.00. Binnen deze uren kun je flexibel ingeroosterd worden. Denk aan 4, 6, 8 uur en op halve uren. Bijvoorbeeld, je wordt 8,5 uur ingeroosterd, dan ben je 9 uur aanwezig. Daarvan is een half uur pauze en 2 keer 15 minuten koffiepauze.

We vragen je in ieder geval twee avonden in de week beschikbaar te zijn en om de week op zaterdag.
 
Omdat er zowel heel drukke als heel rustige periodes bestaan op de klantenservice (denk hierbij aan de drukte aan het einde van het jaar als iedereen gaat switchen van zorgverzekering) wordt er bij VGZ een min/max-contract aangeboden. Deze contracten verschillen van 20-36 uur en van 24-40 uur. Binnen deze uren kies je een gemiddelde, waarbij je maximaal 8 uur minder en maximaal 4 uur meer per week ingeroosterd kan worden, afhankelijk van de drukte op de afdeling.

Stel jij kiest een gemiddelde van 30 uur, dan zal jij in rustige periodes minimaal 22 uur ingeroosterd worden en in drukke periodes maximaal 34 uur. Uiteindelijk kan het gemiddelde dat je werkt per week verschillend zijn. Je kunt zelf aangeven op welke dagen en tijdens welke uren jij beschikbaar bent en je ontvangt je rooster vier weken van te voren.

Wil jij minder uur per week werken? Dit is ook mogelijk! Je werkt wel in ieder geval 20 uur per week.

Functie eisen

Wat maakt jou een geschikte collega voor Coöperatie VGZ?
Deze functie is ideaal voor jou als je:

 • beschikt over een afgeronde HBO opleiding of beschikt over hbo-werk-en –denkniveau dat getoetst wordt met behulp van een assessment
 • bij start van de functie een fulltime training van 4 weken wilt volgen
 • bereid bent om voor die training jouw WFT Zorg certificaat te halen opleiding wordt volledig door Manpower vergoed, wij vragen ca. 40 uur zelfstudie en een positieve uitslag van het examen
 • het prima vindt om parttime of fulltime (20-36 uur per week) te werken op verschillende dagen en tijden
 • in korte tijd veel wilt leren en wilt blijven groeien. 
 • klantgericht bent en over een goed inlevingsvermogen beschikt
 • mensen graag goed wilt helpen en affiniteit hebt met de zorg
 • snel kunt schakelen, stressbestendig bent en zelfstandig en gestructureerd kunt werken
 • computervaardig bent


Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan binnen een dienstverlenende organisatie zoals bijvoorbeeld de reisbranche, hotellerie, verzekeraar.

Startdatum
De eerstvolgende startdatum is op 5 maart 2018. Het is belangrijk dat je voor start het WFT certificaat behaald hebt. Solliciteer daarom vandaag nog!

Iedere twee maanden verwachten wij dat er nieuwe klassen starten. Dus, mocht je op 5 maart  niet kunnen starten, zijn er nog meer mogelijkheden!
 
Hoe kom jij het snelst in aanmerking voor deze baan?
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst. Zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie vindt plaats bij Manpower
- Maken van een online assessment, welke jij per e-mail ontvangt, indien jij door bent naar de volgende ronde
- Bij geschiktheid een telefonisch interview
- Mogelijk een intakegesprek bij Manpower
- Jij hebt nog geen vakantie geboekt in afwachting van de planning 

Staat de baan nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar. We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Doorsturen