Consultant Social Return Enschede/Hengelo | Enschede | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38003496

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant Social Return Enschede/Hengelo

Publicatiedatum: 23 oktober 2017
Regio: Overijssel
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-148270459

Over de functie

Voor de vacature van Consultant Social Return in de regio Twente, zoeken we een ondernemende collega met passie voor netwerken, die zich thuis voelt bij de Manpower kernwaarde ‘doing well by doing good’. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van Manpower op gebied van Social Return. Hierbij ligt je focus op werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij gaat met (potentiële) klanten in gesprek en genereert projecten en vacatures om deze doelgroep weer aan het werk te helpen. Jouw collega’s Consultants zorgen voor de juiste kandidaat (vanuit de samenwerking met Netwerkstad Twente). Samen zorgen jullie voor de perfecte match! 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het in kaart brengen van kansen en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt;
  • consultative selling: door het écht in gesprek te gaan met klanten over het thema Social Return de dienstverlening van Manpower op de kaart zetten;
  • relatiebeheer; contact onderhouden met huidige klanten en jouw eigen netwerk;
  • het bijhouden kennis over opdrachtgevers en arbeidsmarkt. 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 

Functie eisen

Als Consultant Social Return breng je door jouw sterke communicatieve vaardigheden en positieve instelling een belangrijke bijdrage aan het succesvol plaatsen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij wordt enthousiast van netwerken, het behalen van doelstellingen en schrikt niet van hectiek. Je hebt lef en je bent een doorzetter die proactief te werk gaat.

Ook beschik je over: 

  • hbo werk- en denkniveau; 
  • ervaring in de arbeidsbemiddeling (pré); 
  • affiniteit en interesse in de doelgroep;
  • passie voor netwerken en bij voorkeur een netwerk in de omgeving Enschede/Hengelo;
  • een stressbestendige houding en het vermogen om snel te schakelen; 
  • rijbewijs B

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant Social Return Enschede/Hengelo