Procesmanager Black Belt | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 37922013

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Procesmanager Black Belt

Publicatiedatum: 16 oktober 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: WO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-145921944

Over de functie

In de functie van Procesmanager optimaliseer je de werkprocessen binnen ManpowerGroup. Je zorgt ervoor dat de interne processen lean worden ingericht  en uitgevoerd. Je bepaalt en beheert samen met het operationeel management de strategie. Jij ontwikkelt dé nieuwe standaard door het implementeren van nieuwe tools en werkwijzen. Je analyseert de knelpunten en je implementeert verbeteringen in de samenwerking met het operationeel management. Tijdens de implementatie coach je en begeleidt je de betreffende teams. Je helpt bij het opzetten van procesindicatoren en je analyseert en rapporteert op structurele wijze het totale proces aan de directie en het projectteam.

Over het bedrijf

De ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Als Procesmanager kom je te werken op de afdeling Center Of Recruiting Excellence (CORE) van ManpowerGroup in Diemen. Het CORE is het centrale wervingsorgaan van Manpower dat zich richt op (volume) recruitment van kandidaten via online kanalen. Zij beheren gemiddeld 1.100 tot 1.200 vacatures. Voor deze verschillende vacatures draagt het CORE zorg voor de werving en voorselectie van geschikte kandidaten. Er werken ongeveer 60 gezellige collega’s op het CORE. Teamuitjes, borrels en andere leuke activiteiten worden regelmatig georganiseerd. De afdeling is te kenmerken als jong, hip, innovatief en is sterk aan het groeien.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij iemand die goed in staat is om zowel op operationeel als op strategisch niveau te opereren. Je bent een gesprekspartner voor de directie en collega’s. Je kunt als geen ander diverse partijen met elkaar verbinden. Je schakelt snel en behoudt het overzicht door jouw sterke helicopterview. Tevens ben je goed in procesmatig denken en handelen.

Verder heb jij:

  • hbo-wo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring als Procesmanager of een vergelijkbare een proces functie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening;
  • uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden;
  • een analytisch sterke- en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • het vermogen om innovatieve en conceptuele oplossingen uit te denken en af te stemmen;
  • goede coachingsvaardigheden en ervaring in het geven van workshops;
  • een Black Belt certificering.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Procesmanager Black Belt