Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship Young Professional Banking regio Zeeland en West-Brabant

Publicatiedatum: 16 oktober 2017
Regio: Zeeland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Financieel
Aantal uren per week: 36
Full time/Part time: Fulltime
Client: Totality Careers
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1800,00 - 2500,00 per maand € 11,54 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: V-0009943

Over de functie

Wil jij graag een carrière starten in de bancaire sector en mensen adviseren of ondersteunen bij financiële vraagstukken? Dan heeft Manpower een interessant aanbod voor jou!

Wij bieden het Manpower Finance Traineeship  aan waarbij je een opleiding volgt, persoonlijke begeleiding krijgt en in de praktijk aan de slag gaat. Nieuwsgierig of jij het talent bent dat wij zoeken voor de opleiding? Lees dan snel verder!

 Hoe ziet het Finance Traineeship er precies uit?

Het Manpower Finance Traineeship is gericht op jouw ontwikkeling binnen de financiële sector. Je start met de studie WFT Basis, die je onder deskundige begeleiding behaalt. Nadat je het inwerktraject goed hebt afgerond, ga je aan de slag in de praktijk in een adviserende of ondersteunende rol, waarbij je zorgt je voor een optimale klantbeleving. Je past je kennis en kunde toe én breidt die uit bij een van onze opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening. Door middel de combinatie van werken en leren, maak je kennis met verschillende functies en bepaal je jouw ambitie, uiteenlopend van Adviseur tot (Assistent) Accountmanager. Daarnaast maak jij bij goed functioneren na 1 jaar kans op een leuke bonus én een contract bij de opdrachtgever!

Over het bedrijf

Sinds 1 januari 2017 is het hebben van een geldig WFT Basis-certificaat vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult.
Daarnaast is WFT Basis ook verplicht bij commerciële functies waarbij telefoonabonnementen worden verkocht; dat is immers ook op basis van kredietverlening.

Met WFT Basis op zak toon je aan dat je op de hoogte bent van de van toepassing zijnde financiële wet- en regelgeving, en dat je ook aan de hand van deze norm te werk gaat.
WFT Basis opent vele deuren, zoals die van verschillende bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening. Daarnaast kan WFT Basis het begin zijn van doorgroei binnen deze sector, of van specialisatie. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van overige WFT-diploma’s zoals WFT Consumptief Krediet, WFT Hypotheken of WFT Vermogen. 

Kortom, voor commerciële, financieel onderlegde toppers met ambitie is het Manpower Finance Traineeship een belangrijke stap richting succes! Hierbij krijg jij de beschikking over een persoonlijke coach, een uitgebreid en op maat gemaakt opleidingsaanbod en maak jij ook nog eens kans op diverse leuke incentives en bonussen! Benieuwd waar dit allemaal toe kan leiden? Wij vertellen je er graag meer over in een later stadium van de procedure.

Functie eisen

Wanneer kom jij in aanmerking voor deze traineeship? 

Jij:
 • beschikt over een diploma op (minimaal) HBO-niveau
 • kijkt ernaar uit om een WFT Basis certificaat te behalen op onze kosten te behalen
 • bent flexibel ingesteld en houdt van uitdagingen
 • bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
 • vindt klantgerichtheid vanzelfsprekend
 • bent bereidt om 1,5 uur te reizen vanaf je woonadres. Uiteraard ontvang jij reiskosten vergoeding hiervoor( 0,19 eur per km)
 • wordt gezien als een gedreven teamplayer
 • bent woonachtig in Zuid-West Nederland, bijvoorbeeld in Goes, Middelburg, Rotterdam of Bergen op Zoom 

Startdatum vacature
Je kan in overleg zo snel mogelijk beginnen met deze traineehsip. Wacht dus niet te lang met solliciteren!

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die jij direct kunt invullen na het invullen van jouw motivatie/gegevens  (Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 

Wil jij graag carriere maken in de financiele wereld? Onze Manpower Finance Traineehship de beste optie voor jou!
Sollciteer online via de 'Solliciteer direct' knop. 

Traineeship Young Professional Banking regio Zeeland en West-Brabant