Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Sales Manager Noord Nederland

Publicatiedatum: 26 oktober 2017
Regio: Overijssel
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Commercieel/verkoop
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-145595252

Over de functie

Ben jij resultaatgericht en zit ondernemen in je bloed? En ben je daarnaast een volwaardig gesprekspartner op gebied van HR vraagstukken? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je!

Wij zijn op zoek naar een gedreven Sales Manager die zijn of haar sporen verdiend heeft binnen de zakelijke dienstverlening. Jij wordt verantwoordelijk voor het genereren van New Business in de Noordelijke en Oostelijke provincies van het land en richt je op grote prospects met hoge inleenvolumes en op de grotere MBK prospects. Jij brengt samen met collega’s van de lokale vestigingen stakeholders in kaart, schrijft voorstellen (die tot winnende deals leiden!) en implementeert gewonnen contracten.

Je werkzaamheden bestaan verder o.a. uit het:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van jouw sales plannen;
  • Maken van voorstellen en het uitvoeren en bewaken van het sales traject;
  • Actieve deelname bij tendertrajecten;
  • Netwerken; bezoeken van regionale bijeenkomsten en beurzen.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij loopt ManpowerGroup voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 
 

Functie eisen

Door jouw kennis en ervaring begrijp je de klantbehoefte en zet dit vervolgens om in concrete oplossingen. Je bent sterk in netwerken, je deelt je informatie proactief en je kunt schakelen op alle niveaus. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren beschik je minimaal over:

  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • account- /salesmanagement ervaring binnen de Uitzendbranche;
  • ervaring met tendertrajecten (is een pre);
  • commerciële ervaring met aantoonbare successen;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Sales Manager Noord Nederland