Teamleider bij Carglass | Son en Breugel | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 37841577

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Teamleider bij Carglass

Publicatiedatum: 04 oktober 2017
Regio: Noord-Brabant
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-143383379

Over de functie

Werken als Teamleider bij het Customer Contact Center bij Carglass in Son? Ben jij de people manager die een team mee kan nemen in de spannende reis die Carglass met het klant contact center aan het maken is? Kan jij jouw collega’s met passie enthousiasmeren voor de digitalisering die nu bij Carglass plaats vindt? Wil jij medewerkers helpen ontwikkelen en samen met hen werken aan individuele doelen om de klantbehoefte te overtreffen? Kortom, are you ready to  bring the change? Dan we zijn op zoek naar jou!

Het is onze droom, onze ambitie om hét voorbeeld in dienstverlening te zijn. Niet alleen binnen onze branche, waar we streven naar 100% enthousiaste klanten, maar ook ver daarbuiten.
Wij bieden onze klanten een onvergetelijke ervaring. Elke klant krijgt bij Carglass dienstverlening die de verwachting overtreft en bewijzen we onze waarde voor business partners met dienstverlening waarmee zij zich bij hun klanten kunnen onderscheiden Wat doe je als Team Manager Customer Contact Center bij Carglass? In Son, vlakbij Eindhoven en  centraal gelegen aan de snelweg, is ons hoofdkantoor gevestigd waar we met een enthousiast team op jou wachten om aan de slag te gaan met de digitalisering van het klant contact center. Naast jouw verantwoordelijkheid om als Team Leider samen met jou team de verwachtingen van berijders en relaties te overtreffen, draag je ook zorg voor:

  • de dagelijkse aansturing van een team van 15-20 collega’s;
  • vertaling van de Carglass doelstellingen en aanpak door middel van communicatie en afstemming;
  • het creëren van individuele en team verbeteringen door middel van coaching, begeleiding en andere werk vormen;
  • monitoring van de performance doelstellingen.

Over het bedrijf

Werken bij Carglass betekent professioneel zijn en proactief; hulpvaardig, toegewijd en ondernemend. Het betekent ook collegiaal en commercieel zijn, maar vooral: goed in je vel zitten, je vitaal voelen, jezelf ontwikkelen en plezier hebben in je werk. Je gaat werken voor een groot bedrijf in autoruitschade, Carglass®. Naast een afwisselende baan met veel klantcontact heerst er op de werkvloer een prettige werksfeer met zowel je collega’s als de leidinggevende. Regelmatig organiseert Carglass® leuke uitjes waar je deel aan kunt nemen. De Belron® Exceptional Customer Service Award is geïntroduceerd door Belron®. Deze award is gecreëerd om Belron® collega’s, die exceptionele dienstverlening leveren, de erkenning te geven die zij verdienen. Belron® noemt deze collega’s ook wel de ‘Every Day Heroes’.
 

Functie eisen

Voor de positie van teamleider zoeken we iemand “die er staat”, impact maakt, eager is en lef heeft om uitdagende onderwerpen te presenteren aan een groep. Daarnaast beschik je over:

  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie;
  • relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • kennis van en ervaring met het werken van ‘nieuwe media’;
  • strategisch inzicht en organisatiesensitiviteit.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Teamleider bij Carglass