Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Meld je nu aan voor het Manpower Finance Traineeship in Groningen

Klant: Totality Careers
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 26 december 2018
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1950,00 - 2250,00 per maand € 12,50 - 14,42 per uur
Vacaturenummer: V-0007391

Over de functie

'Magst mie leuven of nait!' Wij hebben in Grunnen (Groningen) dé kans voor jou om aan jouw financiële carrière te beginnen.

Wil jij een vliegende start maken in finance door middel van een éénjarig opleidingstraject? Zie jij jezelf dagelijks adviezen geven over financiële vraagstukken? Wil jij jezelf ontwikkelen tot dé klantexpert binnen de financiële dienstverlening? Wie weet dat wij jou een passend opleidingstraject kunnen bieden, dus lees snel verder!

Voor ons opleidingstraject Finance MBO 4 is uitzendbureau Manpower op zoek naar trainee’s die zich willen ontwikkelen binnen de financiële sector.

Hoe ziet het opleidingstraject  er precies uit?
Sinds 1 januari 2017 heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) het hebben van een Wft basiscertificaat verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult. Wanneer jouw opleidingstraject start, ga jij het Wft certificaat onder deskundige begeleiding binnen 4 weken behalen. Als jij in het bezit bent van jouw Wft certificaat, kun jij aantonen dat jij op de hoogte bent van het toepassen van de financiële wet- en regelgeving en dat je aan de hand van deze norm te werk gaat.

Als jij jouw Wft basiscertificaat heb gehaald gaat jouw opleidingstraject pas écht van start. Jij wordt binnen een jaar klaargestoomd om te starten bij een financiële dienstverlener. Door zowel te gaan werken én te leren, maak jij kennis met de verschillende functies die er zijn binnen de financiële dienstverlening. Wil jij opgeleid worden tot adviseur? Dat kan! Droom jij van een functie als accountmanager? Ook dat kan! Mocht jij andere carrièrewensen hebben horen wij dat ook graag, wij willen jou faciliteren in wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij de beste wordt en op klantbeleving een 10 gaat scoren!

Waarom wil jij dit opleidingstraject zo snel mogelijk starten?

 • Een brutosalaris van 1.950 euro bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer
 • Een opleidingstraject op maat, dit is een geweldige kans om je te ontwikkelen in de bancaire sector!
 • Manpower biedt jou een jaarcontract, hierna is er kans dat jij een contract aangeboden krijgt van jouw opdrachtgever
 • Wij zorgen ervoor dat jij op een zakelijke manier wordt gekleed
 • Jouw persoonlijke coach gaat jou gedurende het traject begeleiden
 • De mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen
 • 25 vakantiedagen
Als jij jouw opleidingstraject hebt afgerond ontvang je van ons een leuke bonus? Spreekt bovenstaande jou aan? Lees dan hieronder of jij in aanmerking komt voor dit opleidingstraject.

Hoe kom jij in aanmerking voor het Manpower opleidingstraject Finance MBO 4?
 • Jij beschikt (minimaal) over een MBO 4-diploma
 • Jij bent bereid om het Wft-certificaat te behalen (uiteraard op onze kosten)
 • Jij bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
 • Jij vind jouw ontwikkeling net zo belangrijk als wij dat vinden
 • Jij bent woonachtig binnen een straal van 90 minuten in de omgeving van Groningen, bijvoorbeeld in Assen, Emmen of Stadskanaal
Ben jij iemand die zich flexibel opstelt en uitdagingen niet uit de weg gaat? En kan jij zowel zelfstandig als in een team goed functioneren? Solliciteer dan snel door middel van de onderstaande sollicitatiebutton!

Sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die jij direct kunt invullen na het invullen van jouw motivatie/gegevens  (Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 


Staat deze vacature op www.manpower.nl? Dan is deze vacature nog vacant!

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Over het bedrijf

Sinds 1 januari 2017 is het hebben van een geldig Wft Basis-certificaat vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult.
Daarnaast is Wft Basis ook verplicht bij commerciële functies waarbij telefoonabonnementen worden verkocht; dat is immers ook op basis van kredietverlening.

Met Wft Basis op zak toon je aan dat je op de hoogte bent van de van toepassing zijnde financiële wet- en regelgeving, en dat je ook aan de hand van deze norm te werk gaat.
Wft Basis opent vele deuren, zoals die van verschillende bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening. Daarnaast kan Wft Basis het begin zijn van doorgroei binnen deze sector, of van specialisatie. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van overige Wft-diploma’s zoals Wft Consumptief Krediet, Wft Hypotheken of Wft Vermogen. 

Kortom, voor commerciële, financieel onderlegde toppers met ambitie is het Manpower Finance Traineeship een belangrijke stap richting succes! Hierbij krijg jij de beschikking over een persoonlijke coach, een uitgebreid en op maat gemaakt opleidingsaanbod en maak jij ook nog eens kans op diverse leuke incentives en bonussen! Benieuwd waar dit allemaal toe kan leiden? Wij vertellen je er graag meer over in een later stadium van de procedure.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)