Program Support Officer bij ManpowerGroup Solutions in Diemen | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 37622591

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Program Support Officer bij ManpowerGroup Solutions in Diemen

Publicatiedatum: 06 september 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: HR/P&O/juridisch
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-136309563

Over de functie

Voor de vacature van Program Support Officer in Diemen zijn we op zoek naar een gedreven collega, die ons MSP team fulltime komt versterken. MSP staat voor Managed Service Provider. Vanuit dit onderdeel van ManpowerGroup Solutions zijn we bij diverse organisaties verantwoordelijk voor alle operationele en tactische werkzaamheden die bij de inzet van tijdelijke inhuur komen kijken.

Jij wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van de planning bij het centrale MSP-loket voor een grote internationale klant. Als Program Support Officer ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van het planningsproces en het realiseren van een optimale performance bij de aan jou toegewezen centers. Vanuit ons hoofdkantoor in Diemen ben jij de schakel tussen enerzijds onze opdrachtgever met diverse locaties in Nederland en anderzijds verschillende externe leveranciers. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

•    de coördinatie met betrekking tot het uitzetten en invullen van alle openstaande vacatures;
•    het maken van (ad hoc) dag-, week- en maandplanningen; 
•    het afstemmen van de planning met klant en leveranciers; 
•    het incidenteel bezoeken van de verschillende klantlocaties en leveranciers om een optimale samenwerking te generen;
•    het inventariseren van beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van flexwerkers bij leveranciers;
•    het actief deelnemen en bijdragen aan vergaderingen / teamoverleg.
 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Wat is MSP?

MSP staat voor Managed Service Provider en maakt onderdeel uit van ManpowerGroup Solutions. MSP is verantwoordelijk voor en verzorgt de uitvoering van alle tactische en operationele werkzaamheden die voortkomen uit de inzet van tijdelijke inhuur in een organisatie.
Wij zijn met onze MSP continu aan het innoveren en dat zie je ook terug in de snelheid waarmee dingen veranderen. Snel schakelen, duidelijk communiceren en verwachtingen afstemmen conform het afgesproken proces is zeer belangrijk.
 

Functie eisen

Als Program Support Officer beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en ga je graag uitdagingen aan. Je bent ondernemend, accuraat en zeker ook stressbestendig. Je staat stevig in je schoenen, behoudt het overzicht en hebt een servicegerichte houding. Daarnaast beschik je over: 

•    hbo werk- en denkniveau;
•    Excel kennis;
•    ervaring met het verzorgen van grote en/of complexe personeelsplanningen (pré);
•    uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
•    analytisch sterke, proactieve en resultaatgerichte vaardigheden.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Program Support Officer bij ManpowerGroup Solutions in Diemen