Account Consultant bij Manpower te Venlo | Venlo | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 37430496

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower te Venlo

Publicatiedatum: 28 augustus 2017
Regio: Limburg
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: HR/P&O/juridisch
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-129998346

Over de functie

Als Account Consultant bij Manpower in Venlo ben je een netwerker pur sang. Je komt te werken in een team bestaande uit 8 collega`s. Samen met jouw collega's bedien je de klanten van de vestiging en zorg je ervoor dat jullie samen succesvol zijn. Je bouwt een intern netwerk op bij klanten en beheert daarnaast een pool die je zelf samenstelt door de matchmaker/poolmanager in jezelf naar boven te halen. De kern van de functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod dat zowel klant als kandidaat tevreden zijn. Je zoekt, enthousiasmeert en selecteert de juiste kandidaten voor onze klant. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het werven van geschikte kandidaten en het voeren van intakegesprekken;
  • je bent commercieel, ziet kansen en mogelijkheden en weet deze om te zetten in resultaat;
  • behouden en uitbreiden van de relatie met de klant;
  • maken van een uitstekende match tussen vacatures en kandidaten;
  • zorgen voor een goede administratie, contracten verwerking van urendeclaraties, bestandsbeheer, tarievenberekening en het bijhouden van personeelsdossiers.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Consultant bijn Manpower in Venlo ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Daarnaast wordt je enthousiast van het behalen van commerciële doelstellingen. Je hebt lef, je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een klantgerichte attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Consultant bij Manpower te Venlo