Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Opleiding met baangarantie van orderpicker naar EPT chauffeur – electro pallettruck bestuurder Tilburg

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 19 december 2017
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 10,00 - 16,00 per maand € 0,06 - 0,09 per uur
Vacaturenummer: V-0003958

Over de functie

Manpower bied je een gigantische kans. Je kunt bij ons jouw EPT certificaat behalen. Daarnaast is er een zeer grote kans dat jij binnen 4 weken na het behalen van je certificaat een nieuwe baan hebt. Hoe mooi is dit? En een waardevol papiertje en een nieuwe leuke baan! 
 
Dit kan door binnen 5 dagen omgeschoold te worden van orderpicker naar EPT chauffeur met baangarantie? Heb je ervaring als orderpicker maar ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag bijleren en jouw CV verrijken met een extra certificaat? Dan is het goed dat je op de vacature van Manpower terecht bent gekomen. 

Hoe werkt dit?
Door middel van de Manpower Logistics Academy geven wij jou de mogelijkheid om binnen  5 dagen een certificaat te behalen voor het besturen van een elektrische pallettruck (EPT). Je gaat een basisopleiding veiligheid volgen waarbij je leert om interne transportmiddelen zoals een EPT vakbekwaam te besturen. Daarvoor leer je 1 dag online theorie en ga je 4 dagen in de praktijk leren. Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond, behaal je een certificaat dat een geldigheidsduur heeft van vijf jaar. Deze kun je altijd online inzien.

Wat kost het?
Voor jou kost de opleiding slechts 25 euro per week als Manpower jou binnen 4 weken na het behalen van de opleiding heeft bemiddeld naar werk bij een van onze opdrachtgevers. Indien dit ons niet lukt, vervallen de opleidingskosten voor jou en betaal je niets! Je betaalt dus alleen als je een nieuwe baan hebt gevonden via ons. In totaal kost deze opleiding 800 euro, waarvan jij slechts 200 euro betaald (8 weken 25 euro). Een mooi iets om jezelf cadeau te doen! 

Hoe ziet de werkdag van een EPT chauffeur er uit?
Als magazijnmedewerker EPT bestuurder ga jij veilig order picken met behulp van een EPT (elektrische pallettruck). Daarbij ga jij je bezighouden met de onderstaande werkzaamheden. 
- Besturen van de palletwagen
- Laden en lossen van goederen
- Overzetten van pallets en orders 
  
Waarom een opleiding via de Manpower Logistics Academy?
- Na het afronden van de Manpower Logistics Academy-opleiding heb je 400% meer praktijkervaring opgedaan dan bij een reguliere opleiding
- Je krijgt persoonlijke begeleiding in kleine klassen, waardoor we je goed leren kennen en we de juiste opdrachtgever voor je kunnen vinden
- Als je aan het werk gaat via ons ontvang je een aantrekkelijk salaris
96% kans op een leuke baan in de logistieke sector via uitzendbureau Manpower
- Landelijk erkend EPT certificaat
- Snelle bemiddeling naar werk
- Een optie voor alle leeftijden

Wat vragen wij van jou?
- Jij bent fulltime en flexibel beschikbaar
- Jij bent bereid om te werken in ploegen of dagdiensten
- Jij hebt bij voorkeur eigen vervoer (is geen harde eis) 
- Jij kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen
- Jij bent woonachtig in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg of Gelderland
 
Is dit jou op het lijf geschreven? Meld je dan nu aan!

Doorsturen