Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Fulltime procesoperator MSD Boxmeer Noord Brabant

Klant: MSD
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 27 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2079 per maand € 12,02 per uur
Vacaturenummer: V-0000808

Over de functie

​Gaat jouw hart sneller kloppen om aan de slag te gaan bij een groot farmaceutisch bedrijf? Ben jij een zelfstandige en verantwoordelijke procesoperator? Wil jij een mooie baan in een dagdienst? Dan is Manpower op zoek naar jou! Lees snel verder wat jouw verdere taken inhouden.

Voor onze opdrachtgever MSD in Boxmeer Noord-Brabant is uitzendbureau Manpower voortdurend op zoek naar operators.

Net als mensen kunnen ook dieren ziek worden. Gelukkig zijn veel goede medicijnen om hen weer beter te maken. Nog niet voor elke ziekte of aandoening maar hier werken wereldwijd dagelijks veel collega’s met veel passie en toewijding heel hard aan. Een mooie en belangrijke branche die onmisbaar is in onze huidige maatschappij. Op jouw nieuwe werklocatie worden nieuwe medicijnen voor dieren ontwikkeld of bestaande geneesmiddelen verbeterd en geproduceerd. Een uniek proces waar ook jij als operator zeker deel van uit zou willen maken.

Wat ga je doen als procesoperator in de productie?
Als operator heb jij een zeer uitgebreid takenpakket en dus een hele afwisselende werkdag en baan. Als hoofdtaak ga jij zelfstandig alle werkzaamheden voorbereiden en uitvoeren die nodig zijn voor de bereiding van halffabricaten. Het is van belang dat je de werkzaamheden volgens planning en voorschriften uitvoert. Jij gaat de afdeling verder inrichten. Inrichting met betrekking tot apparatuur maar ook werkbeschrijvingen en procedures. Jij gaat bijvoorbeeld productievoorschriften schrijven en testen, werkbeschrijvingen maken en optimaliseren. Je kunt dus jouw eigen stempel op de organisatie drukken.

Concreet houd jij je bezig met de onderstaande werkzaamheden:

 • Registreren en opvolgen van afwijkingen ten opzichte van voorschriften, procedures en SOP (standard operating procedure)
 • Storingen of afwijkingen melden en deze storingen ook oplossen
 • Ondersteunende werkzaamheden zoals, het opbouwen van apparatuur, procedures met betrekking tot schoonmaken, keukendienst ten aanzien van gebruikte apparaten
 • Aansturen en training van operators
 • Deelnemen aan verbeterinitiatieven zoals bijvoorbeeld Kaizens en Root Cause Analyses en het actief doen van verbetervoorstellen
 • Overleggen met andere afdelingen en deelnemen in dagelijkse Tier bijeenkomsten
 • Diverse andere projecten

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever van Manpower, MSD, is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met hun geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën, producten en diensten voor consumenten en dieren bieden zij innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van patiënten en dieren in meer dan 140 landen. Zij zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen zij met uitgebreid beleid, programma's en samenwerkingsverbanden. Bij deze opdrachtgever in Nederland werken meer dan 6000 medewerkers op 5 verschillende locaties.

De afdeling
Jij komt te werken op de afdeling Central Filling & Freeze Drying, afgekort ook CFFD genoemd. De afdeling vormt met enkele andere afdelingen de IPT (Integrated Product Team) Viral Live. Viral Live produceert virale levende vaccins. Zowel antigenen als halffabricaten. Er zijn 3 teams verantwoordelijk voor de productie van zo’n 40 levende vaccins. Deze vaccins vinden in de hele wereld aftrek.

Het is belangrijk dat je om kunt gaan met strenge voorschriften en regels. Je werkt per slot van rekening met virale en bacteriële antigenen die verwerkt worden tot stabiele en gevriesdroogde preparaten. Meestal zal je ook in steriele ruimtes werkzaam zijn. Je zult de GMP eisen en andere voorschriften die gelden voor veiligheid, milieu en hygiëne dan ook moeten naleven.

Jouw voordelen als je bij MSD komt werken

 • Marktconform salaris van 12,02 euro bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van euro 0,19 per kilometer tot een maximum van 50 kilometer per dag (reiskosten op basis van openbaar vervoer worden geheel vergoed)
 • Fulltime baan voor 40 uur
 • Belangrijke uitdagende baan voor langere tijd maken het plaatje compleet


Werktijden
De tijden zijn tussen 6.00 - 22.30 uur.

Functie eisen

Wat maakt jou een geschikte collega als productie procesoperator?
Jij:

 • beschikt over een VAPRO A en/of B certificaat of een afgeronde MBO opleiding niveau 2
 • hebt enkele jaren ervaring als operator bij voorkeur in de farmaceutische- of food branche
 • beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
 • beschikt over technische kennis en affiniteit met techniek, welke aantoonbaar moet zijn
 • bent fulltime beschikbaar en bereid om in het weekend te werken
 • bent woonachtig in de omgeving van Boxmeer, zoals bijvoorbeeld in Venray, Helmond, Eindhoven, Gemert, Oss of Nijmegen

Bij voorkeur:

 • heb jij een GMP, GLP of NEN certificaat
 • heb jij ervaring met het werken in een clean room omgeving
Startdatum vacature
Deze vacature van Manpower is ter werving gepubliceerd. Dit betekent dat er mogelijk op dit moment nog geen daadwerkelijke vacature openstaat. Geschikte kandidaten zullen worden opgenomen in een pool van kandidaten die wij zullen benaderen zodra er wel een daadwerkelijke vacature bij ons is uitgezet.

Sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via www.manpower.nl
 • Beantwoorden van een online selectievragenlijst (deze komt direct na het versturen van jouw CV en motivatie)
 • (Telefonisch) gesprek met een consultant van Manpower
 • Gesprek bij de opdrachtgever
 Staat deze vacature op manpower.nl? Dan is deze vacature nog vacant!

Doorsturen
 
Uitzendwerk