Kwaliteitsmedewerker wasserij nedlin Elsloo | Elsloo | Parttime | Manpower Vacaturenr: 36707215

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Kwaliteitsmedewerker wasserij nedlin Elsloo

Publicatiedatum: 05 september 2017
Regio: Limburg
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Vakgebied: Industrieel/productie
Aantal uren per week: 20
Full time/Part time: Parttime
Client: Nedlin
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 863 - 879 per maand € 10,04 - 10,22 per uur
Vacaturenummer: V-0002363

Over de functie

Ben jij altijd actief bezig en wil jij graag bijdragen aan een tevreden klant? Dit kan door te gaan werken bij nedlin! Voor nedlin in Stein is uitzendbureau Manpower op zoek naar medewerkers voor in de wasserij. 

Werken bij nedlin​ 
Bij nedlin komt was binnen van voornamelijk horeca en zorg. Deze was wordt bij nedlin gesorteerd, gewassen, gestreken, gevouwen en weer terug verzonden naar onze klant. De klant verwacht natuurlijk dat de was weer spik en span is. Ook verwacht de klant dat deze op de juiste manier gevouwen of klaargelegd is. 

Jij gaat in deze functie op één van de afdelingen werken en wordt, samen met je collega's, verantwoordelijk voor een onderdeel van het proces. 

Hoe zorgt nedlin voor een leuke werksfeer?
Naast het crosstrainen en de juiste begeleiding van haar medewerkers richt nedlin zich ook op het sociale aspect van een baan. Samen met je team en teamleider start je de dag met een zogenaamde dagstart en worden onder andere de gezamenlijke doelen van de dag bepaald. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd door zowel de personeelsvereniging en collega's, er zijn fruitdagen en er heerst een leuke sfeer in de verschillende teams.

Wat krijg je voor werken bij nedlin
Wanneer je start met werken krijg je een “on the job” training. Je kunt in deze functie voor langere tijd aan het werk, na 2 jaar uitzenden is er kans op een contract bij nedlin zelf. Daarnaast biedt Manpower jou: 
-   Salaris van 10,04 euro bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder) en na 26 weken zal dit stijgen naar 10,22 euro per uur
-    Reiskostenvergoeding van 13 cent per kilometer (vanaf 5 kilometer enkele reis) 
-    Toeslag voor werken op bijzondere uren, tussen 19.00 en 20.00 uur 22,5%, na 20.00 uur en op zaterdag 45%
-    Parttime of fulltime baan tot maximaal 36 uur per week (wij vragen een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week 

Over het bedrijf

Je gaat werken voor nedlin in Elsloo. Nedlin is een vooraanstaand specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. De activiteiten van nedlin zijn gericht op een integrale dienstverlening ten behoeve van hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven in binnen- en buitenland. 

Op de locatie Stein wordt wekelijks 450.000 KG wasgoed verwerkt waaronder 150.000 kledingstukken. nedlin is één van de modernste industriële wasserijen in de Benelux. Bij het werken bij nedlin staat centraal: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëncy. 

Werktijden
De werktijden liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 21.00 uur. Het komt regelmatig voor dat er een uurtje wordt overgewerkt tot 22.00 uur, hierin vragen wij flexibiliteit. Incidenteel wordt er op zaterdagochtend gewerkt.
 
Als je werkt bij nedlin kun je ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, geheel afhankelijk van jouw voorkeur. Hieronder lichten wij de mogelijkheden graag aan je toe:
- Fulltime: Je gaat werken voor minimaal 36 uur per week, waarbij je 1 of 2 dagen per week dubbele diensten draait. Je werkt in een dubbele dienst van 6.00 tot 19.00 uur.
- Parttime: Als je ervoor kiest parttime te gaan werken vragen wij een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week of meer. Hierin kun jij zelf jouw voorkeur bepalen en werk je dus een ochtenddienst of avonddienst. Super flexibel dus!

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou? 
- Jij hebt ervaring in een functie waarbij jij de hele dag actief bezig bent, bijvoorbeeld in de productie, logistiek, horeca, schoonmaak of als vakkenvuller 
- Jij bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 22.00 uur
- Jij bent minimaal drie diensten per week beschikbaar (wil je meer werken? nedlin biedt mogelijkheden tot 36 uur per week)
- Jij beschikt over een proactieve houding en werkt accuraat en secuur
- Jij beschikt over eigen vervoer naar de locatie 
- Jij woont in Midden of Zuid Limburg of net over de grens met België en Duitsland, bijvoorbeeld in Heerlen, Maastricht, Roermond of Maasmechelen 

Startdatum
Je kunt in deze functie per direct beginnen.

De sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch interview 
- Live interview en mogelijk sollicitatiegesprek opdrachtgever

Kwaliteitsmedewerker wasserij nedlin Elsloo