Wasserette medewerker nedlin Elsloo | Elsloo | Parttime | Manpower Vacaturenr: 36707212

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Wasserette medewerker nedlin Elsloo

Publicatiedatum: 22 november 2017
Regio: Limburg
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Vakgebied: Industrieel/productie
Aantal uren per week: 20
Full time/Part time: Parttime
Client: Nedlin
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 863 - 879 per maand € 10,04 - 10,22 per uur
Vacaturenummer: V-0002371

Over de functie

Doe jij jouw was altijd bij een wasserette of heb je bij een wasserette gewerkt? Wil je de was graag grootschalig doen en werken in een wasserij? Lees dan snel verder en solliciteer bij nedlin in Stein. 

Uitzendbureau Manpower is voor nedlin op zoek naar meerdere wasserijmedewerkers! 

Wat ga je doen in de wasserij?
Bij nedlin komt was binnen van onder meer de horeca en zorg. Deze was wordt gesorteerd en door machines gewassen en gedroogd. Deze was moet dan door de machine gestreken en gevouwen worden. Voor (een onderdeel van) dit proces wordt jij verantwoordelijk.

Over het bedrijf

Werken bij nedlin​
nedlin is een specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. Zij richten zich hierbij op hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven. In totaal zijn er 3 productiebedrijven (in Stein en Hoensbroek) waar in totaal ca. 375 medewerkers werkzaam zijn. Op de locatie in Stein worden wekelijks 150.000 kledingstukken verwerkt. Bij het werken bij nedlin staat leverbetrouwbaarheid, service en efficiency centraal. Je komt te werken met gezellige collega’s. 

Hoe zorgt nedlin voor een leuke werksfeer?
Naast het crosstrainen en de juiste begeleiding van haar medewerkers richt nedlin zich ook op het sociale aspect van een baan. Samen met je team en teamleider start je de dag met een zogenaamde dagstart en worden onder andere de gezamenlijke doelen van de dag bepaald. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd door zowel de personeelsvereniging en collega's, er zijn fruitdagen en er heerst een leuke sfeer in de verschillende teams.

Werktijden
De werktijden liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 21.00 uur. Het komt regelmatig voor dat er een uurtje wordt overgewerkt tot 22.00 uur, hierin vragen wij flexibiliteit. Incidenteel wordt er op zaterdagochtend gewerkt.
 
Als je werkt bij nedlin kun je ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, geheel afhankelijk van jouw voorkeur. Hieronder lichten wij de mogelijkheden graag aan je toe:
- Fulltime: Je gaat werken voor minimaal 36 uur per week, waarbij je 1 of 2 dagen per week dubbele diensten draait. Je werkt in een dubbele dienst van 6.00 tot 19.00 uur.
- Parttime: Als je ervoor kiest parttime te gaan werken vragen wij een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week of meer. Hierin kun jij zelf jouw voorkeur bepalen en werk je dus een ochtenddienst of avonddienst. Super flexibel dus! De ochtenddienst is hierbij van 6.00 - 12.30 uur en de avonddienst is van 12.30 - 22.00 uur.

Wat krijg je hiervoor terug?
-    Salaris van 10,04 euro bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder) en na 26 weken zal dit stijgen naar 10,22 euro per uur
-    Reiskostenvergoeding van 13 eurocent per kilometer
-    Toeslag voor werken op bijzondere uren, tussen 19.00 en 20.00 uur 22,5%, na 20.00 uur en op zaterdag 45%
-    Functie voor langere tijd, na 2 jaar uitzenden kans op een contract bij de opdrachtgever
-    Parttime of fulltime baan tot 36 uur per week (afhankelijk van jouw voorkeur

Functie eisen

Wat maakt jou een goede collega?
- Jij hebt ervaring in een functie waarbij je de hele dag actief bezig bent, bijvoorbeeld in de productie, logistiek, horeca, schoonmaak of vakkenvuller
- Jij vindt het leuk om de hele dag bezig te zijn 
- Jij beschikt over eigen vervoer naar de locatie 
- Jij bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 22.00 uur 
- Jij bent minimaal drie diensten per week beschikbaar (wil je meer werken? nedlin biedt jou mogelijkheden tot 36 uur per week)
- Jij beschikt over een proactieve houding en werkt accuraat en secuur 
- Jij woont in midden of zuid Limburg of net over de grens met België of Duitsland (bijvoorbeeld in Heerlen, Maastricht of Maasmechelen) 

Startdatum
Je kunt in deze functie per direct beginnen. 

De sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch interview 
- Live interview en mogelijk sollicitatiegesprek opdrachtgever

Wasserette medewerker nedlin Elsloo