Omscholen: van zorg naar klantenservice bij Vodafone Ziggo Maastricht | Maastricht | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 36706710

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Limburg
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Limburg
Vacature kenmerken

Over de functie

Wil jij in plaats van verzorgen ontzorgen? Wil jij niet meer rennen en vliegen, maar op kantoor bijdragen aan een gelukkiger Nederland? Begrijp jij met jouw empathisch vermogen klanten? Lees dan snel verder en kom meer te weten over werken bij Vodafone Ziggo!
 
Voor Vodafone Ziggo in Maastricht is uitzendbureau Manpower op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers.
 
Wat ga je doen?
In deze functie sta jij klanten te worden van Vodafone. Je neemt hun zorgen weg en beantwoord hun vragen. Je zorgt dat elke klant met een tevreden gevoel ophangt. Ook beantwoord je e-mail en is het mogelijk (op sommige afdelingen) dat je online in contact staat met klanten.
 
Door jouw ervaring in de zorg begrijp je klanten goed en weet jij wat ze van jou verwachten. Om bekend te raken met het klantenservice vak en volwaardig klantadviseur te worden volg je een training van 6 weken. Tijdens deze betaalde training leer je Vodafone Ziggo beter kennen, leer je met de systemen te werken en leer je meer over gesprekstechnieken. Je gaat vanaf week 3 onder begeleiding zelf klanten te woord staan. Uiteindelijk ga je steeds meer zelfstandig te werk. Ontwikkeling blijft zeker van belang bij Vodafone Ziggo! Om te groeien is het mogelijk om extra trainingen te volgen en nieuwe vaardigheden te blijven leren.

Over het bedrijf

Waarom wil je bij Vodafone Ziggo werken?
Wereldwijd worden bijna 400 miljoen klanten bediend door Vodafone Ziggo met het hoogwaardige en kwalitatieve netwerk. Hierin speel jij een grote rol als klantenservice medewerker: de klanten krijgen een zo best mogelijke dienstverlening van jou om het best mogelijke uit hun producten te halen, zowel zakelijk als privé. De beste dienstverlening komt natuurlijk niet vanzelf. Hier wordt met alle collega’s keihard aan gewerkt. De dynamiek van Vodafone Ziggo sluit hier helemaal op aan: geen dag is hetzelfde. De ontwikkelingen volgen zich in razendsnel tempo op en met zijn allen wordt hier vol enthousiasme aan gewerkt.
 
Naast de klant sta jij, als medewerker, bij Vodafone Ziggo centraal: jouw ontwikkeling en jouw tevredenheid. De werkomgeving draagt hier zeker aan bij! Het kantoor is modern en van alle gemakken voorzien, er is een mooie, grote kantine. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Ook het contract dat wij jou bieden biedt goede voorwaarden:
- Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer (maximum van 22,80 euro per dag)
- Na 6 maanden een contract bij Vodafone Ziggo, waarbij een smartphone, bonusregeling (op basis van klanttevredenheid) en leuke incentives (zoals uitjes en reizen) horen.
- Salaris van 9,04 tot 9,36 euro bruto per uur
- Toeslag voor werken op avonden en zaterdag van 50% en op zondagen van 100%

Functie eisen

Wanneer zijn jij en Vodafone Ziggo een goede match?
Jij bent bereid om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig klantadviseur. Je wilt nieuwe dingen leren en staat open voor een dynamische werkomgeving. Je bent flexibel beschikbaar voor minimaal 30 uur per week, de werktijden zijn van maandag tot en met zondag. Er wordt overdag, ’s avonds en op sommige afdelingen ook ’s nachts gewerkt.
Je herkent jezelf hiernaast in het volgende profiel:
- Jij hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau
- Jij wilt voor langere tijd aan het werk bij Vodafone Ziggo
- Jij haalt energie uit het contact met andere mensen
- Jij beheerst de Engelse taal (je zult soms klanten te woord staan die geen Nederlands spreken)
- Jij woont in de omgeving van Maastricht, bijvoorbeeld in Heerlen of Sittard
 
Zijn wij op zoek naar jou? Wacht dan niet langer en begin aan een vliegende start van jouw nieuwe carrière!
 
Hoe kun je solliciteren
Je komt in aanmerking door online te solliciteren. Dit doe je via de “solliciteer  direct” button.
De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
- Invullen online vragenlijst (deze ontvang je via de e-mail)
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch of live interview
- Sollicitatiegesprek bij Vodafone Ziggo

Omscholen: van zorg naar klantenservice bij Vodafone Ziggo Maastricht